Home Новини сучасних технологій На широке застосування технології mini-LED не варто очікувати

На широке застосування технології mini-LED не варто очікувати

0
На широке застосування технології mini-LED не варто очікувати

На широке застосування технології mini-LED не варто очікувати, як мінімум в 2021 році. Частка пристроїв з дисплеями mini-LED не перевищить 1%.

Очікується, що в майбутньому році два великих виробника почнуть використовувати мініатюрні світлодіоди в екранах для планшетів і телевізорів, але на широке поширення цієї технології, яка вже зустрічається в деяких пристроях, поки можна не розраховувати. За оцінкою галузевих джерел, частка пристроїв з дисплеями mini-LED в 2021 році не перевищить і 1%.

Компанії Apple приписують намір випустити планшет iPad Pro з mini-LED дисплеями. Компанія Samsung Electronics використовує цю технологію в телевізорах. Однак виробники моніторів не поспішають, вони стримуються через високу вартістю панелей mini-LED.

Віктор Чен (Victor Chien), президент підрозділу цифрових дисплеїв в Acer, вважає, що в майбутньому технологія mini-LED буде широко застосовуватися в моніторах з діагоналлю 27 дюймів і більше, на які зараз припадає 10-15% ринку. Але оскільки ціни на панелі з підсвічуванням mini-LED в кілька разів вище, ніж на звичайні РК-панелі, очікується, що в доступному для огляду майбутньому монітори mini-LED широкого поширення не отримають.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version