Home Новини сучасних технологій Представлена ​​ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro

Представлена ​​ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro

0

Представлена ​​ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro з 16 ГБ пам’яті і підтримкою 8K. Це покращена версія раніше анонсованої Xiaomi Mi Box 4S, причому зовні приставки не відрізняються.

Сьогодні Xiaomi офіційно представила нову телевізійну приставку, яка отримала назву Xiaomi Mi Box 4S Pro. Це покращена версія раніше анонсованої Xiaomi Mi Box 4S, причому зовні приставки не відрізняються.

Представлена ​​ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro

Повідомляється, що Xiaomi Mi Box 4S Pro підтримує декодування відео дозволом 8K, приставка отримала роз’єм HDMI 2.1, обсяг флеш-пам’яті збільшений до 16 ГБ (оперативної пам’яті залишилося 2 ГБ), так що тепер користувачі можуть завантажувати додаткові програми.

Xiaomi Mi Box 4S Pro працює під управлінням операційної системою MIUI For TV і поставляється з пультом дистанційного керування, який дозволяє керувати голосовими командами. Ви також можете керувати іншими розумними пристроями за допомогою голосового пульта дистанційного керування.

Приставка отримала модуль BLE low energy (Bluetooth 4.1), двохдіапазонний Wi-Fi, підтримку Dolby Audio і DTS-HD, а також роз'єм USB для відтворення контенту з зовнішніх накопичувачів.
Xiaomi Mi Box 4S Pro пропонується за ціною 60 доларів.

Читайте також: Xiaomi Випустили Стабільне Оновлення Для Mi Box 3.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version