Home Новини сучасних технологій На Youtube планується нововведення,а саме платні навчальні курси

На Youtube планується нововведення,а саме платні навчальні курси

0

Компанія Google заявила,що має намір запустити нову функцію на платформі Youtube це будуть навчальні курси. Також це стане новою можливістю для авторів контенту.

Цікаво: YouTube виходить на новий рівень боротьби із TikTok та Instagram

Розробники на даний момент ще не придумали назву,але з їхніх слів все буде працювати максимально просто. На платформі Youtube буде можливість розміщувати свої платні навчальні курси. Тобто людям,які захочуть пройти певні курси ,не потрібно буде переходити на інші сайти чи платформи,а оплачувати за цю послугу клієнти зможуть безпосередньо в Youtube.

Відео які будуть відноситись до платних курсів не матимуть рекламу від Google,та зможуть відворюватись у фоновому режимі. Це стосується саме тих користувачів в кого немає підписки на Youtube Premium,але вони будуть оплачувати будь який з платних курсів.
В цій новій послузі буде також присутня функція" вікторина"яка дасть змогу розманітнювати навчання для своїх клієнтів,та робити процес цікавим ,який буде легше і швидше засвоюватись.

Ця послуга стане доступною уже в наступному році у Сполучених Штатах Америки та Південній Кореї. Також розробники стверджують,що автори зможуть пропонувати бажаючим користувачам безкоштовні курси.

Цікаво: YouTube Premium стане безкоштовним для власників Xiaomi

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version