Home Новини сучасних технологій Презентація нових безпровідних навушників Realme Buds Air 3S з Bluetooth 5,3 та...

Презентація нових безпровідних навушників Realme Buds Air 3S з Bluetooth 5,3 та 11мм динаміками

0

Компанія Realme представила повністю бездротові навушники(TWS) Buds Air 3S з подовженим часом роботи без зарядного пристрою. На ринку представлена модель має з’явитись 14 вересня,а оголошена вартість компанією становить 30 доларів США.

Цікаво: Що краще для ігор: дротові чи бездротові навушники?

Модулі вкладиші мають 11мм динаміки,що дозволяє видавати насичені низькі частоти. За допомогою мобільної програми можна вибирати самому налаштування звуку такі як:Bass Boost, Bass Clear,Clear Vocals та Natural Balance . Також в навушниках присутній контролер безпровідного зв’язку Bluetooth 5,3 і сенсорний спосіб керування. Захист від пилу та вологи здійсненні по стандарту IPX5. Ігровий режим забезпечує максимально низьку затримку передачі сигнала- 69мс.

Завдяки алгоритмам штучного інтелекту при розмові по телефону використовується чотири мікрофони,які прибриять різні шуми. Також можлива взаємодія з голосовим асистентом на телефоні.

Виробники запевняють,що час автономної роботи повністю зарядженого акумулятора складатиме сім годин,а зарядний футляр зможе продовжувати роботу до 30 годин. Також у них присутня функція швидкого заряджання,яка дозволить власнику навушників слухати музику до 5 годин після десяти хвилинного заряджання .

Цікаво: Навушники AirPods 2 проти AirPods 3: чи є відмінності?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version