Home Новини сучасних технологій Найновішу лінійку iPhone 14 порівняли по тривалості роботи із попередніми моделями. Хто...

Найновішу лінійку iPhone 14 порівняли по тривалості роботи із попередніми моделями. Хто виявився лідером?

0

Вчора відбулася презентація нових пристроїв від Apple і тепер залишається актуальним питання- на скільки сильно вдосконалили свої смартфони компанія в порівнянні із попередніми лінійками та чи варто оновлювати свій пристрій. Сьогодні хочемо розповісти про порівняння, яке базувалося на перевірці тривалості роботи без підзарядки. Бралися лінійки iPhone 11, 12, 13, 14. Ось які результати вийшли.

Цікаво: Apple iPhone 14 позбудеться фізичного лотка для SIM-карт

Якщо iPhone 14 порівняти із 13, то нова модель не працює довше на 5 годин під час прослуховування музики, і не прдовжила автономність на 1 год під час перегляду відео. Але якщо iPhone 14 порівняти із iPhone 12\11, то час роботи змінився на 15 годин в першому варіанті і на 3 години в другому.

Яка ситуація з iPhone 14 Pro? Під час перегляду відео iPhone 14 Pro працює довше на 1 годину порівняно із iPhone 13 Pro, та на 5-6 годин порівняно із iPhone 12 Pro і 11 Pro. Під час прослуховування музики iPhone 14 Pro працює автономно довше на 10 годин порівняно із iPhone 12 Pro і iPhone 11 Pro, але показник не змінився якщо рівняти із попередником iPhone 13 Pro.

Тепер про iPhone 14 Pro Max. В ньому не змінились покзники порівняно із iPhone 13 Pro Max під час прслуховування музики, але виросли на 15 годин порівняно із iPhone 12 Pro Max і iPhone 11 Pro Max. Під час перегляду відео iPhone 14 Pro Max показав кращий результат на годину порівняно із iPhone 13 Pro Max і на 9 годин в порівнянні із iPhone 12 Pro і 11 Pro.

Залишився лише iPhone 14 Plus, але про нього можна все сказати коротко - він абсолютний лідер. Його показник 26 годин під час перегляду відео і 100 годин для музики. Це найкращий поки результат.

Цікаво: Apple припинили офіційний продаж популярного iPhone

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version