Home Новини сучасних технологій Наступна лінійка iPhone отримає відчутну зміну в дизайні

Наступна лінійка iPhone отримає відчутну зміну в дизайні

0

Восени цього року компанія Apple повинна представити лінійку смартфонів iPhone 13, інформація про яких з’являється все частіше, оскільки інсайдери мають зв’язки у відділі досліджень і розробок Apple, а також своїх інформаторів, які працюють в ланцюжку поставок компанії з Купертіно.Також стало відомо, що наступна лінійка iPhone отримає відчутну зміну в дизайні.

Згідно з інформацією японського видання Mac Otakara, який посилається на джерело з китайської ланцюжка поставок, Apple випустить чотири моделі iPhone 13. Смартфони прийдуть на зміну iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Дизайн буде схожим, але очікуються і зміни.

Ширина смартфонів залишиться колишньою, проте товщина збільшиться на 0,26 мм, крім того, товщина блоку основної камери побільшає на 0,9 мм, а сама камера буде покрита сапфіровим склом. Також повідомляється, що в iPhone 13 Pro буде реалізована нова система оптичної стабілізації зображення.

Що стосується фронтальної камери, то знаменитий чубчик (виріз в центральній верхній частині екрану), за яким протягом останніх кількох років відразу впізнаються смартфони iPhone, зменшиться. Якщо говорити точніше, то ширина не зміниться, але висота цього вирізу стане менше.

Також очікується, що iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max отримають екрани LTPO, які будуть підтримувати високу частоту оновлення 120 Гц, а також технологію Freesync, щоб уникнути можливих розривів зображення.

Відомий аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) заявив, що очікувати принципово нових камер в смартфонах Apple не варто до 2023 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version