Реклама

Наведено декілька варіантів, які можуть оживити старий смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У кожного з нас, хоча б раз в житті, наставав момент, коли доводилось оновлювати свій старенький смартфон на новий і на це бувають окремі причини. Проте, після цього відразу виникає запитання: «А що ж робити із попереднім телефоном?».

А в цій статті, ми підготували декілька прикладів, де можна використовувати власний старий гаджет. Отже, поїхали!

1. Використовувати в якості книги.

Погодьтеся, що дуже зручно мати окремий гаджет для того, щоб читати свої улюблені книги, або ж статті, а непотрібний смартфон добре підходить для такої діяльності.

2. Використовувати телефон, як камеру для спостереження.

Так, телефон можна використовувати навіть для такого, але спочатку потрібно завантажити відповідні додатки, з допомогою яких, знімати буде набагато простіше. Наприклад, якщо встановити смартфон в будинку для того, щоб вберегтись від зловмисників, то спеціальна програма фіксуватиме всі рухи в кімнаті, і у тому випадку, коли вона буде прив‘язана до вашого постійного смартфона, то будуть надходити сповіщення про всі активні дії.

3. Використовувати для прослуховування музики та відео-файлів.

Всі ми полюбляємо переглядати фільми та серіали в дорозі, а прослуховування музики це взагалі обов’язковий ритуал. І зрозуміло, що на це йде певна кількість відсотків енергозаряду, але іноді потрібно зберегти батарею на основному смартфоні, тоді саме в таких ситуаціях знадобиться ваш старий гаджет.
До того ж, можна просто завантажити необхідний фільм, і тоді спокійно переглядати його, не хвилюючись про те, що у будь-який момент може зникнути мобільний зв’язок.

4. Використовувати для підсилення сигналу від WI-FI-роутера.

Старий телефон може знадобитись для того, щоб підсилити передачу сигналу від роутера. Це можна зробити після завантаження спеціального додатку, наприклад FQRouter.

Цікаво: Основні причини, чому смартфон не зможе замінити комп’ютер.

5. Використовувати в якості навігатора.

Якщо ви часто знаходитесь в дорозі, то думаю, що старий телефон в якості навігатора не буде зайвим, так як ваш основний гаджет може знадобитись в багатьох інших ситуація, а якщо використовувати його для місцезнаходження, то акумулятор сідає дуже швидко, тому візьміть це до уваги.

6. Використовувати для прослуховування радіо.

Раніше, щоб послухати радіо на телефоні, потрібно було обов‘язково підключати навушники і це не зручно. Проте, на сьогоднішній день, всі сучасні смартфони вже не мають цієї проблеми. Тому, якщо у вас є вже не потрібний гаджет, раджу використовувати його для того, щоб слухати радіо зручно, до того ж і енергозаряд на новому смартфоні не буде витрачатись.

7. Використовувати його для заряджання іншого телефона.

Більшість смартфонів, які були випущені протягом останніх десяти років, мають можливість підтримки OTG-функції. Це означає, що ви зможете заряджати свій пристрій від іншого. Щоб здійснити це, необхідно придбати OTG-кабель, до нього під‘єднати USB-кабель, а до нього телефон, який потребує зарядки.

Цікаво: Названо найцікавіші моделі смартфонів до 10 000 грн.

8. Можна здійснити обмін на новий телефон.

Можливо Ви ще досі не знали, що можна швидко та просто придбати новий смартфон із високою знижкою, якщо принести до магазину з продажу техніки свій старий електронний пристрій. Проте є один нюанс: телефон має бути в хорошому стані (без тріщин на екрані та з робочим внутрішнім наповненням).

Також нещодавно було названо корисні функції смартфонів Samsung, про які ви могли не знати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлены бюджетный смартфон с аккумулятором 10000 мАч за 3500 грн

Стаття доступна українською...Продолжаем тему смартфонов и на этот раз расскажем об очередной новинке. И так, недавно был представлен бюджетный...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -