Home Новини сучасних технологій Найдорожчі навушники Apple досить легко піддаються ремонту

Найдорожчі навушники Apple досить легко піддаються ремонту

0

Зламати навушники за 24 тис грн прикро, але було б ще прикріше, якби їх було складно полагодити. На щастя, як дізналися фахівці з iFixit, найдорожчі навушники Apple досить легко піддаються ремонту.

Експерти дали AirPods Max оцінку ремонтопридатності в 6 з 10 балів (10 балів отримують Найбільш прості для ремонту пристрої).

Найдорожчі навушники Apple досить легко піддаються ремонту

З плюсів фахівці наголосили на тому, що амбушюри прикріплюються до навушників за допомогою магнітів. Тобто не потрібні додаткові інструменти для зняття. Оголів’я ж від’єднується від чашок навушників простою скріпкою, як для слота під SIM-карти. Випромінювачі і акумулятор закріплюються гвинтами.

Експерти НЕ занадто пораділи тому, що для розбирання навушників буде потрібно широкий набір інструмент через велику кількість гвинтів різних видів. А ось беззаперечним мінусом фахівці назвали нестандартні гвинти Pentalobe і застосування клею в конструкції.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version