Home Новини сучасних технологій Названо 10 основних переваг Android – смартфонів над Apple iPhone

Названо 10 основних переваг Android – смартфонів над Apple iPhone

0

Apple є лідером у галузі технологій з міцною репутацією та дуже бажаними продуктами. Як найбільший конкурент Apple проскочив повз них у гонці за технологічне домінування? Незважаючи на це, сьогодні було названо 10 основних переваг Android – смартфонів над Apple iPhone.

1. Універсальні зарядні пристрої

Роз'єм Apple Lightning працює на всіх мобільних пристроях Apple, придбаних після 2012 року. Якщо ваш пристрій Apple старше цього, його зарядний пристрій не працюватиме на новому пристрої. Новий роз’єм Lightning не працюватиме на пристроях, крім Apple, без адаптера Lightning to Micro USB. Тим часом однією з переваг Android є те, що пристрої вже використовують стандартизоване та повсюдне підключення Micro USB для своїх зарядних пристроїв. А зараз плавно виконується перехід на USB- Type C.

2. Більше вибору телефону - це явна перевага Android

Ентузіасти Apple мають обмежений вибір телефонів, доступних для оновлення, тоді як користувачі Android мають на вибір кілька марок телефонів на різних рівнях цін. Списки, такі як " десятка телефонів Android " та інші, свідчать про широкий вибір, доступний для клієнтів. Різні телефони на вибір - це не просто перевага з точки зору бюджету; кожен пристрій може також запропонувати різні функції та зручності. Цей рівень настроюваності - лише чергова причина, чому Android краще, ніж iPhone.

3. Знімний накопичувач та акумулятор

Збільшення обсягу пам'яті в iPhone або iPad вимагає дорогого оновлення. Однак, у порівнянні плюсів і мінусів iPhone проти Android, багато пристроїв Android мають розширювані слоти для карт microSD. Акумулятори Android також можна знімати, що дозволяє замінити лише батарею, а не весь телефон.

4. Доступ до найкращих віджетів Android

Віджети або автономні програми додають функціональності та гнучкості пристроям Android. Ця функція є однією з найбільших причин, чому Android краще, ніж Apple. Деякі з найкращих віджетів Android, такі як Battery Widget Reborn та Circle Launcher, є популярними варіантами для покращення досвіду роботи Android.

5. Краще обладнання

Деякі флагманські телефони Android добре конкурують з iPhone завдяки кращому обладнанню. Наприклад, Samsung Galaxy S21 добре конкурує з iPhone 12 за допомогою швидкого процесора, більшої оперативної пам'яті, збільшеної ємності акумулятора та кращої роздільної здатності екрану.

6. Кращі варіанти зарядки - ще один Android Pro

Швидка зарядка Android приваблює, коли справа доходить до того, чому Android кращий за Apple. Але є ще один доданий заряд для Android: бездротовий. Можливість бездротової зарядки пристроїв є основною перевагою Android вже деякий час , тоді як Apple нещодавно надала цю функцію. 

7. Інфрачервоний діапазон

Чому б ви були раді, що ваш Android має інфрачервоний діапазон? Подумайте про бездротову взаємодію між пристроями, і що більш важливо, він може виконувати функції пульта дистанційного керування телевізором. Це не обов'язково перший Android-професіонал, про якого ви думаєте, але він, безумовно, має свої переваги.

8. Чому Android краще, ніж iPhone: більше варіантів додатків

За допомогою пристроїв Android ви можете робити покупки за межами Play Store у таких місцях, як Amazon. Таким чином, такі речі, як десятка програм для Android, не обмежуються лише однією платформою. Це дає людям більший доступ до програм та більше можливостей для задоволення їх потреб. 

9. Спеціальні клавіатури

Якщо вам не подобається ваша клавіатура Apple, ваші можливості обмежені. Це знову область, де з точки зору плюсів і мінусів iPhone проти Android, Android виходить на перше місце, оскільки пропонує альтернативні варіанти, такі як Swiftkey.

10. Google Play є більш зручним для користувачів

Як Apple App Store, так і Google Play від Android пропонують понад мільйон завантажуваних програм. Однак App Store має обмеження, такі як обов’язковий інтерфейс iTunes та вимога відтворювати завантажені фільми на пристроях Apple. Натомість Google Play від Android є очевидною перевагою Android, оскільки він використовує більш відкритий веб-інтерфейс для завантаження додатків та пропонує фільми, які можна відтворити на будь-якому пристрої з веб-браузером.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version