Home Новини сучасних технологій Названо 3 головні причини, через які користувачі переходять з iPhone на Android-смартфони

Названо 3 головні причини, через які користувачі переходять з iPhone на Android-смартфони

0

Останній рік-півтора видався складним для всіх людей, що досить негативно вплинуло на економіку вцілому. У виробників смартфонів також зменшився обсяг виробництва та продажу. Як би це не було дивно, але продажі відомих компаній, таких як Apple, Samsung, Xiaomi та Google останні місяці пішли вгору.

Можливо це пов’язано із виходом флагманських смартфонів iPhone 12, Pixel 5, Galaxy S21 та Mi11. Відповідно до збільшення продажів цих компаній, а саме Apple, аналітична компанія провела опитування власників iPhone, щоб дізнатися основні причини популярності iPhone та причини, через які користувачі переходять з iPhone на Android-смартфони.

Як повідомляється, більшість (61%) користувачів iPhone навіть не замислюються змінювати свої iPhone на Android. Інша частина (21%) вважає себе сильно прив’язаною до екосистеми Apple, третя частина (10%) вважає, що переходити з iOS на Android незручно і остання, четверта частина (8,1%), виявили бажання перейти на Android.

Вони назвали 3 причини, чому не хочуть використовувати свої iPhone:

  1. Більш технологічні комплектуючі, ніж в iPhone ( 38%).
  2. Кращий дизайн нових смартфонів, в порівнянні з iPhone (26,4%).
  3. Останні Android набагато потужніші за їхній поточний iPhone (12,9%).

Інша частина користувачів відмітила, що Android- смартфони пропонують великий набір функцій за менші гроші; Android можна налаштувати під себе; більший захист конфіденційності; тощо.

Як бачите, не всі власники смартфонів Apple в захваті від своїх пристроїв, але їх все рівно мало. Для прикладу, в США iPhone користуються надзвичайною популярністю.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version