Home Новини сучасних технологій Названо 3 кращих смартфона в яких є абсолютно все, що необхідно

Названо 3 кращих смартфона в яких є абсолютно все, що необхідно

0

Практично кожного місяця, на ринку з’являються нові моделі смартфонів від провідних виробників і в більшості випадків, вони орієнтовані на певного користувача. Деякі смартфони випускають заради тривалої автономної роботи, деякі для мобільного геймінга, деякі для фотографів, деякі просто для бюджетного сегменту, а деякі універсальні, які отримують найкраще від всіх перелічених вище смартфонів. Зараз же буде названо 3 кращих смартфона, в яких є абсолютно все, що необхідно і які підійдуть для більшості користувачів.

OnePlus 9 Pro

Напевно один із найкращих флагманських смартфонів, які були представлені за останній час. Він отримав флагманський процесор Snapdragon 888 в парі з 12 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньої пам'яті. Крім цього, він отримав 6,7-дюймовий Fluid AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Фотоможливості смартфона представлені у вигляді квадрокамери з 48 Мп + 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп та фронтальною камерою на 16 Мп.  OnePlus 9 Pro живиться від акумулятора 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт. Також варто відмітити алюмінієву рамку. Придбати цей смартфон можна за 30 000 грн.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Останній флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra можна назвати одним із найкращих серед всіх флагманів, які були випущенні за останній рік. Він отримав великий 6,8-дюймовий дисплей Dynamic AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Також варто відмітити і захист від вологи та пилу IP68.

Напевно одним недоліком цього смартфона є те, що він працює від Exynos 2100 (для України), а не від Snapdragon 888. Він також отримав 12 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньої пам'яті. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг, чого вистачить на півтора-два дня активного користування. Фотоможливості представлено у вигляді квадрокамери 108 Мп + 12 Мп + 10 Мп + 10 Мп. Придбати цей смартфон можна за 34 000 грн.

Sony Xperia 1 III

Останнім в нашому рейтингу опинився смартфон від компанії Sony, який тільки нещодавно було представлено і зараз в Україні доступне його попереднє замовлення. Цей смартфон отримав великий дисплей 6,5-дюймовий AMOLED дисплей, з роздільною здатністю 4К та частотою оновлення 120 Гц. Так як це флагманський смартфон, то й процесор в нього відповідний - Snapdragon 888. Крім процесора, він отримав 12 Гб оперативної та 256 / 512 Гб внутрішньої пам'яті. За якість отриманих фото також не варто хвилюватися, оскільки Sony Xperia 1 III отримав 12 Мп + 12 Мп + 12 Мп та фронтальну камеру 8 Мп.

Ще варто відмітити, що смартфон отримав захист від вологи та пилу IP68 та спеціальний слот під флешку. Очікується, що смартфон буде продаватися по ціні від 37 тис грн до 40 тис грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version