Home Новини сучасних технологій Названо топ-5 популярних банківських карт ПриватБанку

Названо топ-5 популярних банківських карт ПриватБанку

0

Враховуючи популярність банківських карток в Україні, цілком логічно, що більшість банків пропонують широкий асортимент карток для різних потреб. ПриватБанк, який є найбільшим банком України, не є винятком і також пропонує декілька видів карток під різні потреби своїх клієнтів. Якщо ви запланували відкрити рахунок в ПриватБанк і не вирішили яку саме карту собі оформити, то для вас буде названо топ-5 популярних банківських карток ПриватБанку.

Картка Універсальна

Напевно це одна з найпопулярніших карток Приватбанку, оскільки видають її майже кожному клієнту банку. Переваг у її використанні досить багато, починаючи із пільгового періоду користування кредитними коштами (55 днів) і закінчуючи можливістю відмови від кредитного ліміту. Також можливий випадок, що вас цікавить підвищення кредитного ліміту, то з цим також нема проблем, якщо у вас непогана кредитна історія і ви деякий час користуєтесь послугами Приватбанку. Карткою також можна розраховуватися в інтернеті, в закордонних інтернет-магазинах і тому подібне.

Картка для Виплат

Наступним типом популярних карток є "Картка для Виплат". Як ви зрозуміли, сенс картки полягає в отриманні на неї заробітних плат, пенсій, соціальних допомог, грошових переказів і тому подібного. Перевагою такого типу карток є відсутність комісій за зняття готівки в банкоматі.

Картка Юніора

Як зрозуміло з назви, ця картка орієнтована на дітей та підлітків, які здатні та бажають самі витрачати кошти на свої потреби. В ПриватБанк пропонують власникам таких карток багато додаткових послуг, серед яких пропонуються різноманітні навчальні курси, семінари, екскурсії в банк і багато цікавого для розвитку дитини та навчання фінансової грамотності. Батьки можуть контролювати всі витрати своїх дітей через підключене смс-інформування.

Інтернет-картка або ж Віртуальна

Досить давно ПриватБанк додали можливість створення віртуальної банківської картки для безпечного розрахунку в інтернет-магазинах. Створюючи таку картку в Приват24, ви отримуєте всі необхідні реквізити для розрахунку в смс-повідомленні. Плата за обслуговування відсутня, а її можна закрити в будь-який момент.

VIP картка

Кожен серйозний банк пропонує своїм постійним та шанованим клієнтам перехід на VIP обслуговування. Вам можуть запропонувати Платинову або Золоту картку, які отримують ряд переваг в порівнянні із звичайними. За такі картки прийдеться платити щомісяця за обслуговування. Більше про такий тип карток читайте в нашому матеріалі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version