Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Як швидко отримати банківську картку в ПриватБанк без нав’язування додаткових послуг

Як швидко отримати банківську картку в ПриватБанк без нав’язування додаткових послуг

0

За останні 2-3 роки, кількість власників банківських карт стрімко зросла і вона буде тільки збільшуватися. Така різка потребність в картках виникла після того, як всі великі та малі підприємства почали перераховувати заробітні плати на картки, пенсії також отримують на картки і тим більше розвинулись інтернет-покупки та покупки в магазинах за допомогою банківських карток. Формально, більша частина дорослого населення України вже має відкритий рахунок хоча б в одному банку і якщо ви відноситеся до тих, хто ще не має відкритого рахунку, але планує цим зайнятися в найближчий час, то цей матеріал саме для вас. Зараз розповімо, як отримати банківську карту в ПриватБанк, щоб вам не нав’язували додаткові послуги.

І так, перша рекомендація, яка пришвидшить процес відкриття рахунку та отримання банківської карти - відвідуйте відділення банку після 17 год. В такий час кількість відвідувачів вже неймовірно мала, а значить вас приймуть максимально швидко.

Наступним кроком стане ознайомлення з умовами обслуговування ПриватБанк, щоб не вислуховувати всі деталі в банку. Також рекомендуємо попередньо вибрати, яку картку ви хочете собі оформити. Найоптимальнішим варіантом буде картка Універсальна з нульовим кредитним лімітом. Також рекомендуємо завантажити додаток Приват24 на смартфон, оскільки в банку можуть вас попросити це зробити, а якість інтернету там не завжди на високому рівні.

І так, якщо з попередніми пунктами ми розібралися, то наступним кроком стане повний пакет документів, який необхідно брати з собою в банк. Якщо ви просто відкриваєте рахунок задля картки для розрахунку в інтернеті, в магазинах і просто для зберігання власних коштів, то вам буде достатньо мати біля себе ваш паспорт та ідентифікаційний номер. З цим розібралися.

Тепер ви вже у відділенні і хочете зробити все максимально швидко і без зайвих послуг. Для початку повідомляйте співробітника банку про те, що вам необхідно відкрити рахунок і ви хочете отримати картку Універсальна. Далі повідомляєте співробітника, що вже вспіли ознайомитися з умовами користування карткою і не плануєте використовувати кредитні кошти з неї.

В процесі оформлення повідомляйте, що вас не цікавлять додаткові послуги у вигляді страхівок здоров'я, автомобілів і тому подібного. Також можете нагадати, що ви не бажаєте отримувати рекламні сповіщення на електронну пошту та смс від банку такого ж характеру. І взагалі повідомте, що ніякі додаткові послуги, окрім банківської картки вас не цікавлять.

На кінець, відкрийте Приват24 і разом із співробітником проведіть реєстрацію, заберіть свою картку та укладений договір і все. Таким чином, при ідеальних умовах, відкриття рахунку та отримання картки у вас займе не більше 20 хв, що неймовірно швидко в наш час.

Також нещодавно українцям розповіли, що робити, якщо на картку ПриватБанк прийшов помилковий переказ.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version