Home Новини сучасних технологій Власники кнопкових телефонів зможуть повноцінно користуватися месенджером WhatsApp

Власники кнопкових телефонів зможуть повноцінно користуватися месенджером WhatsApp

0

Протягом цього року, новини навколо WhatsApp та їхніх власників з’являються майже щодня. Одного дня це стосується чергових скандалів, на наступний день – проблем з месенджером, а на третій день – стосовно оновлень. По такому принципу в них проходять останні пів року-рік і сьогодні з’явилася чергова звістка. Як сьогодні стало відомо, власники кнопкових телефонів зможуть повноцінно користуватися месенджером WhatsApp.

Дійсно, це хороша новина, особливо якщо це стосуєтьcя кнопкових телефонів, функціонал яких обмежений можливостями самих телефонів. Так ось, надійшла інформація, що розробники WhatsApp дійшли згоди із розробниками операційної системи для кнопкових телефонів KaiOS і, відповідно, в них стануть доступними голосі дзвінки у WhatsApp.

За отриманими даними, нова функція в кнопкових телефонах дозволить їхнім користувачам телефонувати за допомогою протоколу VoIP з використанням Wi-Fi або мобільного інтернету.

Нагадуємо, що месенджер WhatsApp став доступним на кнопкових телефонах ще в 2019 році, але його функціонал був орієнтованим тільки для відправлення та отримання повідомлень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version