Home Новини сучасних технологій Названо основні проблеми, через які може «тормозити» мобільний інтернет

Названо основні проблеми, через які може «тормозити» мобільний інтернет

0

В сьогоднішніх умовах, коли смартфон весь час з нами, підключення до мережі повинне бути постійне та стабільне. Правда не завжди це так, і проблеми із інтернетом виникають у всіх з різною періодичністю. Інколи проблеми виникають на стороні провайдерів, інколи ж ми самі в цьому винні. Тож давайте розглянемо основні проблеми, через які може «тормозити» мобільний інтернет.

Найчастіша проблема, на яку мало хто звертає увагу, це наявність мережі. Тобто в деяких окремих місцях, може банально не ловити мережа, оскільки базова станція може знаходитись занадто далеко. Тому в першу чергу варто перевірити кількість позначок мережі на смартфоні. Окрім цього перевірте тип підключення, а саме 4G, 3G, 2G, Edge, LTE, GPRS. Можливо у вас неправильні налаштування.

Ще одна поширена проблема – перенавантаження мережі. Бувають випадки, коли занадто багато додатків одночасно потребують підключення до мережі, або відбувається оновлення операційної системи, відповідно й швидкість мобільного інтернету падає.

Тепер стосовно вирішення проблем із швидкістю мобільного інтернету. Щодо вирішення проблеми того, що інтернет «тормозить» через розташування базової станції, то рекомендується кілька разів перевести смартфон в «режим польоту». Можливо в такому випадку, ваш смартфон зможе спіймати більш стабільний зв’язок від іншої станції. Також ви можете просто відійти від того місця, де не ловить мережа, на метрів 200 -300, можливо там мережа буде ловити краще. В інших випадках, вирішенням питанням встановлення додаткової стільникової вежі повинен займатись відповідний оператор мобільного зв’язку.

Правильно налаштований тип підключення також зможе допомогти вирішити проблеми із швидкістю мережі. А ще, варто перевірити пам’ять на вашому пристрої і розгрузити її. І самий останній варіант, який ви знайдете у всіх рекомендаціях щодо вирішення будь-яких проблем, це скидання налаштувань вашого смартфона до заводських. Тільки перед такими діями не забудьте зберегти усі ваші дані із пристрою, так як вони будуть усі очищені.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version