Home Новини сучасних технологій Названо 3 кращі бюджетні смартфони в 2021 році, за які непотрібно даремно...

Названо 3 кращі бюджетні смартфони в 2021 році, за які непотрібно даремно переплачувати

0

Напевно ніхто не полюбляє переплачувати за певні товари та послуги, особливо коли це стосується українців і смартфонів. Зараз не так легко знайти справді вигідні пропозиції від інтернет-магазинів, по якійсь причині вони не хочуть йти на поступки своїм покупцям і тримають ціни на смартфони (та й на інші ґаджети) майже на одному рівні і в результаті, вибір нового смартфона зводиться вже не до покупки за вигідною ціною, а до покупки в магазині, якому ви можете довіряти. Якщо ви все ж вирішили придбати собі новий смартфон, то зараз буде названо кращі бюджетні смартфони в 2021 році, за які непотрібно даремно переплачувати і які вигідні навіть у випадку із “накрутками” цін.

Якщо вже мова пішла про вигідні смартфони, то рекомендуємо ознайомитися з нашим попереднім матеріалом, в якому ми вирішували де краще купляти смартфон – в українських магазинах чи на Aliexpress.

TECNO Spark 6 Go

Напевно ви чули про цей бренд смартфонів, оскільки полиці в магазинах завалені їхніми бюджетними смартфонами. В даному випадку мова піде про Spark 6 Go, який можна придбати в Україні за 2900 грн.
Тепер стосовно характеристик цього смартфона. Він отримав великий 6,52-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Працює він від процесора MediaTek Helio A20 в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам’яті, яку можна розширити до 128 Гб. Стосовно камер, то він отримав основну 13 Мп + 0.08 Mп та фронтальну 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг.

Багато власників цього смартфона хвалять його за великий дисплей та автономність. Серед недоліків можна назвати відсутність NFC.

Realme C21

Ще один бренд, який періодично радує бюджетними смартфонами. Найяскравішим представником можна назвати смартфон C21. Цей смартфон отримав також великий 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Він працює від процесора Mediatek Helio G35 в парі з 2 / 4 Гб оперативної та 32 / 64 Гб внутрішньої пам’яті. Крім цього, він отримав потрійну камеру з основною 12 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп і фронтальною 5 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг.

Власники цього смартфона називають його перевагами об’ємний акумулятор та можливість швидкої зарядки, 5G та наявність NFC. Серед недоліків відмічають присутність microUSB. Придбати версію з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам’яті можна за 2900 грн, а версію 4 Гб / 64 Гб за 3650 грн.

Xiaomi Redmi Note 10

Обійтись без компанії Xiaomi та їхніх смартфонів просто не вийде, оскільки їхні смартфони одні з найкращих в цьому сегменті. Зараз мова піде саме про смартфон Redmi Note 10, який неймовірно популярний серед українців. Цей смартфон отримав також великий 6,43-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів. Працює смартфон від процесора Snapdragon 678 в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті, яку можна розширити до 512 Гб.

Також він отримав квадрокамеру з основною 4 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, і фронтальною 13 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт. Redmi Note 10 також отримав захист від вологи та пилу IP53. Придбати його можна за 5800 грн.

Власники цього смартфона називають його перевагами хорошу продуктивність, швидку та зворотню зарядку, а ще хороший екран. Серед недоліків часто можна почути відсутність бездротової зарядки та відсутність NFC.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version