Home Новини сучасних технологій Де найкраще купляти смартфони: в звичних магазинах чи на Aliexpress

Де найкраще купляти смартфони: в звичних магазинах чи на Aliexpress

0

Питання покупки нового смартфона завжди відповідальна справа. Спочатку необхідно вирішити який саме купити смартфон, далі необхідно вибрати найкращу його комплектацію і далі найскладніше – де купити і за скільки. Зараз спробуємо розібратися, де краще купувати смартфон: в звичному магазині чи на Aliexpress.

Розпочнемо із звичних для нас стільникових салонів або ж інтернет-магазинів. Серед переваг таких магазинів є те, що ви отримуєте на нього гарантію. Тобто у випадку неполадок, або ж дефектів, ви можете смартфон повернути протягом 14 днів, а в гіршому випадку магазин відремонтує його за власний кошт.

Також варто назвати ще одну перевагу - швидка покупка. Якщо мова йде про магазини у вашому місті, то ви можете особисто потримати його в руках і запевнитися в тому, чи справді він вам потрібен і чи підходить він вам. Якщо все добре і все підходить, то ви просто купляєте його і щасливі їдете додому.

З інтернет-магазинами (українськими) покупка дещо відрізняється, оскільки смартфон ви зможете побачити тільки при отриманні, та й очікувати на нього прийдеться близько 2-3 днів. Гарантія на такі покупки також розповсюджується, тому з поверненням смартфона також не буде проблем.

Мінусом покупок в стільникових салонах або ж українських магазинах є те, що смартфони набагато дорожчі, ніж на Aliexpress. Та й справді вигідну пропозицію в Україні не отримати, оскільки знижки бувають дуже рідко, а середня ціна у всіх магазинах однакова (різниця може бути 50-100 грн).

Тепер стосовно Aliexpress. Найбільшою перевагою покупки смартфона на Aliexpress є те, що вони там набагато дешевші, ніж в Україні.

Недоліками покупок на Aliexpress можна назвати те, що ви не отримуєте гарантію на смартфон, на покупку прийдеться очікувати близько 2-6 тижнів.

З поверненням також будуть складнощі, оскільки у випадку проблем із смартфоном, вам спочатку прийдеться вирішувати проблему із продавцем і тільки потім (якщо він не погоджується на повернення) подавати скаргу безпосередньо адміністрації Aliexpress. Як ви зрозуміли, на це все необхідно час і процес може затягнутися на декілька тижнів, а то й місяців.

В даному випадку, якщо вам необхідний смартфон із гарантією і хочеться його придбати зразу, то краще замовляти в українських інтернет-магазинах, або ж в стільникових салонах.

Якщо ж ви не спішите і готові зачекати декілька тижнів, і відсутність гарантії для вас не проблема, то Aliexpress для вас.

Також нещодавно було названо способи покупки смартфона на AliExpress із великими знижками.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version