Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 3 моменти, які допоможуть вберегти ваші кошти за кордоном

Названо 3 моменти, які допоможуть вберегти ваші кошти за кордоном

0

Сезон відпусток для частини людей уже закінчується, а для іншої частини лише розпочинається, адже серпень – вересень чудові місяці для відпочинку. До чого це ми…., до банківських карток. Так, для початку може звучати дивно, але ж банківськими картками ми користуємось не лише в повсякденному житті, а й під час подорожей. Велику кількість готівки вести з собою не так комфортно, як взяти одну банківську картку, та й все. Правда не всі вміють правильно користуватись своєю картою перебуваючи за кордоном. Зараз же буде названо 3 моменти, які допоможуть вберегти ваші кошти за кордоном.

Блокування банківської картки

Така ситуація досить часто трапляється, а саме при спробі розрахуватись чи зняти готівку за кордоном, вашу картку може заблокувати банк, в якому ви обслуговуєтесь. Таким чином банки намагаються скоротити випадки шахрайств. Тому для уникнення такої ситуації, краще повідомити банк про поїздку.

Здійснення покупок не в валюті вашої банківської картки

Якщо ви використовуєте банківську карту лише у валюті вашої країни, то перед тим як здійснювати покупки, дізнайтесь за яким крос-курсом буде відбуватись обмін. В більшості випадків умови обміну валюти будуть точно не в вашу сторону. Для таких випадків краще відкрити картку в тій валюті, яка функціонує в країні, яку ви обрали для відпочинку.

Зняття готівки в іншій країні

Такий процес потягне за собою значні витрати у вигляді конвертації та інших комісій за послуги. Якщо у вас виникла необхідність зняття готівки, то краще перед поїздкою ознайомтесь із наявними банками поблизу вашого місця відпочинку та виберіть той, витрати від здійснення операцій в якому будуть найменші.

Загалом, плануючи поїздку, ви можете оформити спеціальну картку саме для таких цілей і не перейматися можливими проблемами, перебуваючи за кордоном.

Також нещодавно стало відомо, як правильно поступити, якщо на карту Приватбанку прийшли невідомі гроші.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version