Home Новини сучасних технологій Названо 3 найкращих смартфона на “чистому” Android в 2021 році

Названо 3 найкращих смартфона на “чистому” Android в 2021 році

0

Зараз більшість виробників смартфонів пропонують власні варіанти операційної системи Android, тому зустріти непоганий смартфон на чистому Android досить складно. Зазвичай такі смартфони працюють стабільно та відносно швидко, в порівнянні з своїми модифікованими версіями. Зараз же буде названо 3 найкращих смартфона на чистому Android в 2021 році.

3. Nokia 5.4

На третьому місці розмістився представник компанії HMD Global - Nokia 5.4. Цей смартфон відноситься до бюджетного сегменту. В Україні даний пристрій можна придбати за 5 000 грн.

Особливістю Nokia 5.4 можна назвати його чисту ОС Android 10, хороший дизайн, процесор Snapdragon 662, NFC, порт Type-C, квадрокамеру (з головним датчиком на 48 Мп) та непоганий акумулятор на 4000 мАг. В цілому, це непоганий пристрій за свої гроші.

2. Google Pixel 4a

Логічно, що в цьому рейтингу з'явиться смартфон від компанії Google, яка відповідальна за Android. Цей смартфон відноситься до середньобюджетного сегменту і пропонується в Україні за 15 000 грн. Він отримав непогані характеристики, а саме процесор Snapdragon 730 (який не сильно поступається флагманським процесорам), OLED – дисплей, хороша камера (12 Мп). Може здатися, що ця камера не зможе робити якісних фото, але це не так, вони виходять надзвичайно деталізованими.

Єдиним недоліком Pixel 4a можна назвати його автономність, яка не сильно вражає при використанні акумулятора на 3140 мАг.

1. Google Pixel 5

Останній смартфон від компанії Google, який також отримав чистий Android. Крім цього, він отримав дисплей з високою частотою оновлення (90 Гц), відносно великий дисплей (6 дюймів), потужний процесор Snapdragon 765G (відповідно підтримку 5G), великий акумулятор (4080 мАг). Також варто відмітити камеру, яка робить неймовірні фото. Придбати Google Pixel 5 в Україні можна за 25 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version