Реклама

Названо 3 причини, чому геймерам варто вибирати смартфони на Android 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вже давно відомо, що смартфони це зменшені версії персональних комп’ютерів і вони вже давно використовуються не тільки для дзвінків та месенджерів, а й для мобільного геймінгу. Сперечатися на тему доцільності смартфона для серйозного геймінгу ми не будемо, оскільки кожен сам вибирає, як йому краще проводити свій вільний час. Ми ж підготували матеріал саме для тих користувачів смартфонів, які полюбляють по декілька годин в день зникати в мобільних іграх. Відповідно, зараз буде названо 3 причини, чому геймерам варто вибирати смартфони на Android 12.

Причина 1. Регулювання продуктивності смартфона

Компанія Google досить добре попрацювала над Android 12 і додала до цієї ОС досить багато нових функцій та можливостей, серед яких варто відмітити новий ігровий режим Game Mode API. Даний режим стане корисним тим, хто хоче отримати максимум від свого смартфона. Фактично, за допомогою цього режиму ви можете отримати або максимальну продуктивність, або ж максимальну автономність.

Звісно, тут є одна проблема - даний режим повинен бути доступним в самих іграх, тому невідомо, скільки розробників погодяться на додавання такого режиму в своїх іграх.

Причина 2. Налаштування тактильної віддачі

Всім геймерам відомо, що справжній ігровий процес отримується тільки тоді, коли присутня тактильна віддача в геймпадах. Якщо в PS та XboX з їхніми геймпадами проблеми відсутні, то геймпади для мобільного геймінга позбавлені такого різноманіття тактильної віддачі. В даному випадку, мобільні геймери максимум що можуть, це ввімкнути або вимкнути віддачу, але з Android 12 це зміниться.

За повідомленням, яке було опубліковано ще на початку 2021 року, Google розширила можливості розробників і дозволила їм вдосконалити передачу тактильних відчуттів, тобто вони отримали більше контролю над амплітудою вібрації.

Проблемою в даному випадку є те, що останній раз новини про це надходили саме на початку 2021 року, тому невідомо, чи оновленні тактильні відчуття вже будуть доступними, чи вони ще на стадії тестування.

Причина 3. Ігрова панель

Ну і на кінець - ігрова панель. Можливо це і не найсерйозніша причина для покупки смартфона під управлінням Android 12, але вона однозначно варта уваги.

Так ось, "Ігрова Панель" надасть геймерам доступ до декількох важливих кнопок на головному екрані. На щастя, ці "важливі кнопки" можна налаштувати під себе. Для прикладу, ви можете додати кнопку початку запису відео з екрану, або ж кнопку скріншоту і навіть кнопку для відображення FPS. В цілому, ви можете додати таку кнопку, яка вам найбільше стане в нагоді під час ігрового процесу.

Також нещодавно було названо 8 найкращих функцій, які отримає Android 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що найчастіше українці шукають у пошуку Google

2022 рік підходить до кінця, тому ми можете поговорити про те, що українці найчастіше шукали та продовжують шукати у...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -