Home Новини сучасних технологій Названо 4 недоліки смартфонів Xiaomi, які можуть відлякати потенційних покупців

Названо 4 недоліки смартфонів Xiaomi, які можуть відлякати потенційних покупців

0

Xiaomi, Redmi, Poco, Black Shark – всі ці бренди об’єднує компанія Xiaomi, яка впливає на розвиток, реалізацію смартфонів під цими брендами. Всім й так відомо, що Xiaomi (та їхні суббренди) неймовірно популярні в Україні і причиною цього є їхнє співвідношення ціна/якість і в даному випадку, їхні смартфони на рівень кращі за конкурентів. Як і всі смартфони, в них також є недоліки, про які сьогодні поговоримо, а саме буде названо 4 недоліки смартфонів Xiaomi, які можуть відлякати потенційних покупців.

Камери

Одним з найбільших недоліків сучасних смартфонів Xiaomi є камери, які в більшості випадків поступаються конкурентам. Звісно, якщо говорити про флагманські смартфони, то проблема там відсутня, але в інших випадках, їхні камери знімають гірше "однокласників". Можливо, з часом, вони більше будуть акцентувати увагу на камерах та якості отриманих фото.

Якість комплектуючих

Багато говорити про це нема потреби, оскільки вже було достатньо інформації про те, що комплектуючі в Xiaomi не з дорогих, що добре видно по цінах на смартфони.
Навіть в компанії не сильно акцентують увагу на їхній якості уникаючи прямих запитань на цю тему. Хоча така проблема й присутня, їхні смартфони все рівно будуть працювати добре, хоча й не так довго, як в конкурентів.

Фактично, ще одною причиною цього є і причина знизити вартість їхніх смартфонів і винуватити їх в цьому ніяк не вийде - вони все рівно пропонують одні з найдешевших смартфонів.

Оболонка

Ну, якщо ви хоча б десь бачили скріни оболонки MIUI, то могли звернути увагу на те, що вона справді виглядає ефектно і аналогів в неї нема. Стосовно недоліків, то тут також нема нічого нового, проблеми залишаються ті самі, які були ще декілька років тому - оптимізація, баги і реклама.
Хоча вони й випускають оновлення стабільно, але проблем від цього не стає менше.

Екосистема

Можливо для когось це і невелика проблема, але зараз, в 2021 році, в період розумної електроніки, хочеться купляти смартфон в тої компанії, яка пропонує свою екосистему. Прикладом є Apple, в яких все відточено до найменших деталей. Ще одним прикладом є Huawei, які також активно працюють над екосистемою, оскільки розуміють її важливість в майбутньому.
Xiaomi ж такого не пропонують, оскільки товари із Yopin (крауд) не можна віднести до екосистеми.

Також нещодавно стало відомо, що в топових смартфонах Xiaomi і Redmi почалися серйозні проблеми з екранами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version