Home Новини сучасних технологій Названо 3 основні правила для переказу коштів з банківської карти на карту

Названо 3 основні правила для переказу коштів з банківської карти на карту

0

Писати про те, що користуватися банківськими картами неймовірно зручно нема сенсу, оскільки ті, хто ними вже користується досить тривалий час, зрозуміли переваги користування ними. Стосовно тих людей, які не користуються картами, радимо відкрити собі рахунок в банку і також використовувати можливості банківської карти на максимум. Як мінімум, ви зможете легко оплачувати мобільний зв’язок, домашній інтернет, комунальні послуги, здійснювати покупки в інтернеті, отримувати та відправляти перекази та багато іншого, що справді стане в нагоді. Стосовно переказів дещо зупинимося, а саме буде названо 3 основні правила грошових переказів з карти на карту. Знаючи їх, вам не прийдеться зайвий раз відвідувати банк і повертати переказ, або ж пояснювати звідки у вас взялися кошти.

Правило 1. Сума переказу

В даному випадку мова йде про суми, які перевищують 10-20 тис грн. Як ви пам'ятаєте (або ні), в Україні діє фінансовий моніторинг (фінмоніторинг), який покликаний контролювати перекази коштів між українцями, а саме сумнівні перекази. Під сумнівними мається на увазі фінансування тероризму, відмивання коштів та незаконна підприємницька діяльність.
Так ось, якщо не хочете потрапити під фінмоніторинг, то не відправляйте і не отримуйте перекази на великі суми. Повірте, навіть з малими, але з частими переказами, ви також можете потрапити під фінмоніторинг.

Правило 2. Вказуйте призначення переказу

Хоча цей здається дрібницею, але це врятує вас від подальшого роз'яснення про надходження коштів і причини переказу. В даному випадку найкращим рішенням буде вказувати КОМУ ви здійснюєте переказ. Для прикладу, ви відправляєте свої мамі 5000 грн і у призначенні вказуйте або МАМІ, або РОДИЧУ.
Таким чином банк пропустить переказ рідним і до вас не буде запитань.

Правило 3. Відмовтесь від переказів від ФОП та юридичних осіб

В даному випадку мова йде про перекази, які не стосуються виплати заробітної плати. Причина тут напевно очевидна - всі фінансові операції, які здійснюються з рахунку юридичної особи, або ФОП, контролюються податковою і в один момент у вас (і відправника) захочуть дізнатися причини цих переказів.

В даному випадку податкова перевірятиме, чи ви не працюєте неофіційно на цю юридичну або фізичну особу.

Дотримуючись цих трьох правил, ви зможете вільно, безпечно та зручно користуватися своєю банківською картою і зменшити кількість відвідувань банку.

Також нещодавно було названо хитрощі, на які йдуть українські банки з кредитними картами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version