Home Новини сучасних технологій Названо 4 причини, чому ви повинні видалити WhatsApp зі свого смартфона

Названо 4 причини, чому ви повинні видалити WhatsApp зі свого смартфона

0

Як вже давно відомо, в Україні є трійка популярних месенджерів, серед яких опинився WhatsApp. Якщо стосовно популярності Viber та Telegram не виникає запитань, то стосовно WhatsApp протилежне. Цей месенджер користується популярністю, хоча він багато в чому поступається Viber та Telegram. Зараз же, буде названо 4 причини, чому ви повинні видалити WhatsApp зі свого смартфона і нарешті почати використовувати інші месенджери (і не обов’язково Viber або Telegram).

Відсутня можливість користуватися на декількох пристроях

Це напевно один з найбільших недоліків цього месенджера, оскільки зараз більшість користувачів використовує одночасно декілька пристроїв. Це може бути смартфон + планшет + ноутбук + ПК, а WhatsApp можна встановити тільки на смартфон або планшет.

Протоколи безпеки

Безпека WhatsApp заключається в тому, що всі ваші чати, медіа та інші файли зберігаються на вашому смартфоні, а не в хмарних сервісах. Можливо в деяких випадках це і зручно, але в інших це не практично. Найперше незручність виникає через те, що вільний простір на смартфоні закінчується неймовірно швидко і після його звільнення, ви втрачаєте майже всі дані, без можливості відновлення. Виходом можуть стати резервні копії, які ви будете зберігати на іншому пристрої.

Обмеження

Проблема месенджера ще в тому, що в ньому діють обмеження, на які можна було не звертати увагу декілька років. Для прикладу, обмеження на розмір відео тільки 16 Мб. Серйозно? В 2021 році робити такі обмеження все рівно, що взагалі заборонити передачу відеофайлів. З сучасними смартфонами та відеокамерами, 16 Мб відео триватиме декілька секунд. Також варто не забувати про те, що WhatsApp ще й зжимає відео, відповідно якість 16 Мб відео буде надзвичайно поганою.

Оновлення, а саме їхня значущість

У WhatsApp оновлення виходять не так часто, як хотілося б. Навіть якщо розробники їх випустять, вони все рівно не принесуть потрібних та нових функцій. В більшості випадків, новий функціонал месенджера мало кому потрібен, оскільки він вже не актуальний і застарілий, та ще й його можна зустріти в інших месенджерах. Якщо додають корисну функцію, то вона зазвичай не доопрацьована і її функціонал ставиться під сумнів.

Який смартфон краще?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version