Реклама

Названо 5 функцій смартфона, які ви не використовуєте

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми вже писали про те, чому українці досі користуються кнопковими телефонами, а зараз повернемося знову до смартфонів, оскільки вони однаково займають майже 100% ринку телефонів. Враховуючи їхню попопулярність, логічно що виробники додають в них багато нових функцій, які можуть стати в нагоді в будь-який момент. Так ось, зараз буде названо 5 функцій смартфона, які ви не використовуєте, але які справді можуть стати в нагоді.

Нагадуємо. В нашому Телеграм - каналі відбувається розіграш популярного смартфона від Xiaomi.

Налаштування SOS

Налаштування SOS справді може стати в нагоді в самій напередбачуваній ситуації, де щось може погрожувати вашому життю або здоров'ю. Натискаючи (попередньо налаштовану) кнопку SOS, смартфон буде автоматично набирати номер служби екстренної допомоги. На жаль, не всі Android-смартфони оснащені такою опцією, тому попередньо краще дізнатися про неї на сайті виробника.

Більш швидка зарядка

Досить часто трапляються ситуації, що смартфон розрядився в самий непотрібний момент, а часу зарядити його обмаль. В такому випадку прийдеться звернутися до хитрощі, яка справді пришвидшить процес. Ця хитрість максимально проста, але використовують її рідко (особисто я часто її використовую) - Авіарежим / Режим Польоту.

Про цей режим знає багато людей, але про його вплив на швидкість заряджання знають не всі. Причина ефективності цього режиму під час заряджання полягає в тому, що після активації цього режиму на смартфоні вимикається більшість енергоємних функцій, які відповідають за зв'язок та передачу даних. Оскільки ці функції вимкнені, то й заряджання пришвидшується.

Синхронізація з комп'ютером

Ще одна неймовірно корисна і практична функція смартфонів, але на жаль, вона доступна тільки для iPhone та Samsung. Суть цієї функції полягає в тому, що ви можете легко синхронізувати ваш смартфон із ПК для передачі даних, або ж для використання певних функцій смартфона на вашому ПК.

Синхронізувати продукцію Apple в рази простіше, оскільки відповідне ПЗ вже доступне на смартфоні. У випадку із Android, необхідно додатково завантажувати додаток.

Розпізнавання зображень

Ще одна корисна функція, яка працює майже досконало на Android-смартфонах. Завдяки додатку Google Lens ви зможете розпізнавати текст, зображення і предмети.
Для прикладу, ви побачили на певному зображенні цікавий предмет, який хотіли б придбати собі, але не знаєте як він називається і де його шукати. Використовуючи Google Lens, додаток знайде цей предмет і покаже де його можна придбати.

Контроль жестів

Контроль жестів ще одна функція, яка широко використовується на смартфонах Apple і менше використовується на Android-смартфонах. Контроль жестів корисний тим, що ви можете за допомогою жестів керувати смартфоном і відмовитися від багатьох зайвих натискань на екрані.

Якщо ви хочете використовувати можливості свого смартфона на максимум, то покопайтеся в його налаштуваннях і ви ще знайдете багато нових функцій, які доступні саме на вашій моделі смартфона.

Також нещодавно було названо 5 типів додатків, які краще видалити з Android – смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 типов приложений, которые лучше удалить с Android – смартфона

Стаття доступна українською...Android-смартфоны занимают большую долю украинского рынка смартфонов и на это есть несколько причин, среди которых важнейшая это...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -