Реклама

Нові навушники від Xiaomi отримали сертифікацію

Останні Новини

Компанія Xiaomi випускає справді багато продуктів у різних сферах, проте у них не було ще бездротових навушників із ANC. І ось сьогодні, нові навушники від Xiaomi отримали сертифікацію Bluetooth. У даному сертифікаті зазначена їхня назва – Mi Active Noise Canceling Earphones.

Нові навушники від Xiaomi отримали сертифікацію

Назву моделі навушники отримали LYXQEJ05WM. Також у звіті говориться про те, що нові навушники Xiaomi отримають аудіокодеки SBC, AAC та Bluetooth 5.0. Рівень захисту від води та пилу тут буде IPX4. Ну і звісно, найголовніше, це присутність ANC, тобто активного шумопоглинання.

На даний момент, це вся інформація стосовно Mi Active Noise Canceling Earphones. Проте, ми очікуємо запуску їх найближчим часом та розкриття більш детальних характеристик.

Рекомендуємо: Xiaomi Mi Band 4C Виходить На Ринок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi презентувала дитячий смарт-годинник

Компанія Xiaomi презентувала дитячий смарт-годинник, а точніше оновлену версію Mi Rabbit 4C. Годинник носить назву Mi Rabbit Children Watch...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -