Реклама

Чому українці досі користуються кнопковими телефонами?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви звертали увагу, то останнім часом знову можна помітити велику кількість людей, які користуються звичайними телефонами. З одної сторони це й дивно, оскільки ера традиційних мобільних телефонів вже пройшла і вже понад 10 років, як популярними стали смартфони. З іншої сторони, переваг у відмові від смартфонів і переходу на кнопкові телефони також достатньо. Зараз же спробуємо пояснити, чому українці досі користуються кнопковими телефонами і чому смартфонами вже всі “наситилися”.

Простота

Простота це напевно одна з головних причин, чому всі залишають смартфони і переходять на кнопкові телефони. Велика кількість українців впевнені в тому, що телефон необхідно використовувати тільки для дзвінків, а всі решта функцій необхідні тільки для того, щоб смартфон був дорожчим і перетворився в іграшку.

Відсутність інтернету

Ще одна часта причина, через яку відмовляються від смартфонів. Власники мобільних телефонів сприймають відсутність інтернету як його перевагу. Оскільки на телефоні нема інтернету, то й нема зайвого фактора, який весь час відволікає. Крім цього, автономність телефона більш довготривала.

Дешевизна

Якщо врахувати попередні два пункти, то логічно, що ці телефони не можуть бути дорогими. Відсутність різноманітних дорогих функцій та дорогих комплектуючих тільки позитивно впливають на ціну кнопкових телефонів. Придбати кнопковий телефон до 100 грн взагалі не проблема, вибір достатньо великий.

Безпека

Ця причина також пов'язана з відсутністю інтернету на телефоні, оскільки всі віруси, які з'являються на смартфонах, потрапляють туди завдяки інтернету. Крім цього, на кнопкових телефонах не користуються месенджерами, соціальними мережами і онлайн-банками, а значить викрасти вашу конфіденційну інформацію нема як, як мінімум телефон не допоможе зловмисникам.

Міцність

Про міцність кнопкових телефонів знали всі, оскільки вони могли падати у воду, на землю і тому подібне і єдине, що з ними траплялося, це перезавантаження або вимкнення. Справді, сучасні кнопкові телефони вже не такі міцні, як колись, але вони однаково міцніші за всі доступні смартфони.

Актуальність

Фактично, кожен кнопковий телефон буде виконувати поставлені на нього завдання і через 10 років, а от з смартфонами так не вийде, оскільки вони швидше "старіють" і вже через 3-4 роки (Android - смартфони) їх рекомендується замінювати.

Автономність

В даному випадку навіть нема сенсу сильно розповідати, що кнопкові телефони здатні працювати понад 1 тиждень на одному заряді. Скільки смартфонів може похизувалися такими результатами? Напевно одиниці.

Компактність

Ще один вагомий аргумент для переходу на кнопкові телефони, оскільки зараз смартфони роблять максимально великими (понад 6-дюймів), в той час як кнопкові телефони отримують набагато менші розміри.

Також нещодавно було названо смартфони, які вже можуть протестувати Android 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Продовження лінійки Samsung Galaxy Flip

З того моменту, як в продажі з’явився Samsung Galaxy Flip пройшло не так багато часу, як вже з’являється нова...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -