Реклама

Названо секретну функцію Viber, якою мало хто користується

Останні Новини

Сьогодні ми хочемо поговорити про ще одну секретну функцію найпопулярніших месенджерів. Називаємо ми її секретною, тому що користуються нею справді мало користувачів. А щодо месенджерів, то таку функцію можна знайти як в Telegram, так і в Viber. Дана функція зможе убезпечити ваші переписки і полягає вона в можливості видалення повідомлень за таймером. Зробити це можна як у відправника, так і у одержувача повідомлень.

Працює дана функція таким чином, що вмикаючи її для конкретного чату із певною людиною, після прочитання нею вашого повідомлення починається зворотній відлік на зазначений вами час. Відповідно, повідомлення після цього автоматично стираються.

Тепер щодо того, як ввімкнути дану функцію. У месенджері Телеграм потрібно спочатку відкрити чат із конкретною людиною. Далі, у правому верхньому куті, натиснути на фото користувача, вибрати «Ще» та «Почати секретний чат». Тепер вам потрібно налаштувати таймер видалення, який вам необхідний, у строці написання повідомлення.

Для Viber також потрібно відкрити чат із конкретною людиною та перевести його у секретний або прихований. Далі ставимо захист на даний чат у вигляді пін-коду, тепер у верхньому правому куті тиснемо на «Інформація про чат», далі – «Відкрити секретний чат». Тепер у строці написання повідомлення ставимо необхідний нам таймер та пишемо повідомлення.

Загалом, такого типу видалення повідомлень за таймером можна зустріти і в інших месенджерах. Процес налаштування у них буде схожий до двох вищеописаних схем.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Підказки, які допоможуть користувачам Spotify розкрити всі його можливості

Spotify – це сервіс, що дозволяє прослуховувати різні музичні композиції. З його допомогою можна насолоджуватись як новинками, так і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -