Home Новини сучасних технологій Названо 5 корисних функцій режиму польоту, про які знають небагато користувачів

Названо 5 корисних функцій режиму польоту, про які знають небагато користувачів

0

Більшість із вас знають (або бачили на смартфоні) про такий режим «Польоту» або «Авіарежим», але не користувалися ним ніколи. Зараз же буде названо 5 корисних функцій режиму польоту, про які знають небагато користувачів. Цей режим врятує вас багато від чого.

Виправлення проблем з мережею

Досить часто буває таке, що смартфон перестав ловити мережу, або ловить її з перебоями. В такому випадку, режим Польоту може вирішити цю проблему. Переводячи смартфон в цей режим, умовно відбувається перезавантаження всіх модулів бездротового зв’язку, а після того, як ви повертаєтеся до звичайно режиму, смартфон, зазвичай, починає ловити мережу навіть краще, ніж було до цього.

Для пришвидшення зарядки

Режим польоту вимикає всі доступні мережі на смартфоні, чим частково обмежує функціональність сторони. З іншої сторони, коли вимкнена більша частина всіх функцій, то заряджання смартфона відбувається набагато швидше. Як мінімум, не оновляються додатки, не приходять сповіщення, ніхто не телефонує і тому подібне, що вже зменшує споживання енергії на смартфоні.

Економія заряду батареї

В даному  випадку, користь цього режиму схожа до попереднього пункту, але з тою відмінністю, що цей режим ще й заощаджує заряд акумулятора. Причина та сама, вимкнені всі модулі бездротового зв’язку, а це означає, що смартфон не навантажують зайві процеси. Переводити смартфон рекомендується в тому випадку, якщо ваш смартфон сильно розряджається, а до розетки ви ще скоро не доберетеся.  

Включення режиму польоту на ніч

При включеному режимі Авіа, ви зможете спати спокійно, оскільки ніякі дзвінки, сповіщеня, смс не потривожать ваш сон. Крім цього, якщо смартфон заряджається, то він максимально швидко зарядиться.

Також не варто хвилюватися за Будильник, який повинен вас зранку підняти, режим Польоту його не стосується і він в запланований час активується.

Захист від дзвінків

Ну, це напевно найприємніший бонус авіарежиму. Якщо у вас серйозна нарада, співбесіда, заняття або інші серйозні справи, то ваш смартфон вас не потривожить і ви не будете отримувати ніяких надокучливих дзвінків (від шахраїв в тому числі) і зможете спокійно займатися своїми справами не відволікаючися.

Варто не забувати, що при активованому авіарежимі, вине отримуватиме жодних дзвінків і сповіщень, тому не варто переходити в цей режим на довго, оскільки зможете пропустити щось важливе.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version