Home Новини сучасних технологій Названо хитрий спосіб для боротьби з голосовими повідомленнями у WhatsApp

Названо хитрий спосіб для боротьби з голосовими повідомленнями у WhatsApp

0

Голосовими повідомленнями користуються щораз більше користувачів соціальних мереж. Загалом, це справді зручно, особливо якщо руки зайняті або вміст повідомлення досить великий для набору. Проте, не всім подобається чи не всі мають можливість їх прослуховувати, особливо якщо ваш співрозмовник уже почав «зловживати» голосовими повідомленнями у WhatsApp. Якщо ви втрапили в таку ситуацію і надаєте перевагу отримувати все ж текстові повідомлення, тоді ця стаття для вас. В ній ми розглянемо декілька моментів, які допоможуть вам уникати голосових повідомлень у месенджерах.

Якщо розглядати месенджер WhatsApp, то офіційного обмеження щодо голосових повідомлень там немає. Але ви можете спробувати відправити «системне» повідомлення самостійно. Можливо, частина співрозмовників сприйме його всерйоз та в подальшому відправлятиме вам лише текстові повідомлення. Отже, в чат потрібно відправити повідомлення з таким вмістом:

Користувач встановив обмеження на отримання голосових повідомлень

  • Повідомлення, яке не вдалося * (при цьому зірочки виділіть жирним шрифтом)

Даний спосіб є одним із найдієвіших, так як такий тип повідомлення сприймають як налаштування самого месенджера.

Рекомендується також спробувати попросити ваших співрозмовників відправляти вам лише текстові повідомлення. Звісно, цей спосіб найменш надійний, але все ж спробувати варто. Можна навіть повідомити співрозмовника, який відправляє надто багато голосових повідомлень, що у вам проблеми із динаміком та відсутні навушники. Тоді шанси дещо зростають.

Ми також надаємо перевагу текстовим повідомленням, голосові справді інколи дратують. А ви яким повідомленням надаєте перевагу – текстовим чи голосовим?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version