Home Новини сучасних технологій Названо додатки, які необхідно негайно видалити зі свого смартфона

Названо додатки, які необхідно негайно видалити зі свого смартфона

0

Останні декілька років, смартфони стали настільки популярними, що ними володіє і не представляє своє життя без них велика кількість українців. Як і всі пристрої, смартфони також можуть виходити з ладу, повільно працювати і певний момент просто перестати виконувати свої елементарні функції. Зараз же буде названо додатки, які необхідно негайно видалити зі свого смартфона, щоб продовжити їхню довговічність і не змінювати їх кожного року.

Антивірусні додатки

В даному випадку, антивірусні додатки можуть більше нашкодити, ніж принести користі смартфону не «першої свіжості». Якщо ви використовуєте пристрій, якому вже декілька років, то антивіруси тільки вповільнять його роботу і будуть швидше виснажувати батарею, яка за 2-3 роки використання вже й так втратила свою автономність.

У випадку, якщо у вас новий смартфон і ви недовіряєте вбудованому захисту, можете переглянути наш перелік найкращих антивірусних програм для смартфонів у 2021 році.

Щоб уникнути встановлення антивірусної програми, не рекомендується відвідувати сумнівні сайти і не завантажувати ніякі файли з таких ресурсів.

Оптимізуючі додатки

Зазвичай, такі додатки також роблять велике навантаження на смартфон, оскільки використовують багато оперативної пам’яті, що проявляється в заторможеності смартфона. Також підвищується споживання енергії, що зменшує автономність пристрою.

Крім цього, функціонал цих додатків не такий і великий, все що вони роблять, це переводять смартфон в енергозберігаючий режим, чистять кеш і ще деякі не сильно дієві функції.

На бюджетних та на «не нових» смартфонах, такі дотатки не вирішать проблем з повільною роботою, а навпаки…

Додатки по замовчуванню

В кожному придбаному Android – смартфоні присутній набір додатків, які встановлені компанією Google або ж виробником смартфона. В більшості випадків, ці додатки не будуть використовуватися і тільки будуть займати вільний простір смартфона та будуть його вповільнювати. Щоб видалити такі додатки, ознайомтеся з нашим попереднім матеріалом.

Додатки «одного використання»

До списку таких додатків можна віднести такі, які завантажувалися для жарту або з інших схожих причин. Для прикладу, до таких додатків можна віднести «ворожіння на руці», «рентген», «детектори брехні» і тому подібні. Тобто це ті додатки, які не принесуть вам ніякої користі, лише можуть нашкодити.

Якщо дотримуватися таких елементарних правил і стежити за тим, що у вас встановлено на смартфоні, можна продовжити термін використання вашого смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version