Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 5 найпоширеніших проблем з банківською картою

Названо 5 найпоширеніших проблем з банківською картою

0

Кількість активних користувачів банківськими картами з року в рік стрімко зростає і їхня кількість буде тільки збільшуватися. Причина такої популярності банківських карт цілком зрозуміла – безпека зберігання коштів та зручність при розрахунку. Хоча вони й неймовірно популярні і поширені, проблем з ними все рівно не менше і зараз саме про них поговоримо, так як буде названо 5 найпоширеніших проблем з банківською картою.

  1. Неправильний пін-код

З цією проблемою стикаються більшість власників банківських карт. Зазвичай це трапляється тоді, коли власник банку вводить неправильно пін-код 3 рази. Після неправильного введення пін-коду 3 рази, банкомат блокує вашу банківську карту і отримати її можна буде тільки співробітниками банку. В більшості випадків, затриману карту в банкоматі вже прийдеться перевипускати.

  1. Блокування карти банком

Ще одна часта проблема з банківськими картами - блокування банком. Зазвичай така неприємність трапляється в самий несподіваний момент, а саме при оплаті покупки в магазині, або ж при знятті готівки. Вирішити цю проблему можна дзвінком на гарячу лінію банку або ж безпосереднім відвідуванням вашого банку. Банк блокує банківські карти в цілях безпеки, або ж через те, що власник банківської карти провинився перед законом.

  1. Банкомат не видав банківську карту

Також одна із найпопулярніших проблем із банківською картою і ніхто не може бути застрахованим від такого, оскільки причин для затримання карти банкоматом може бути багато. Таке може трапитися як через технічні проблеми з банкоматом, так і через неправильно введений пін-код, або ж через механічні пошкодження банківської карти. Вирішення проблеми таке ж , як і в попередніх випадках - дзвінок в банк, або ж особисте відвідування відділення банку. Також можна спробувати натиснути та утримувати декілька секунд кнопку "Скасувати". Банкомат може повернути вам вашу карту.

  1. Продубльоване списання коштів за покупку

Також часта помилка із банківськими картами. Фактично, ця проблема виникає через платіжну систему, яка в самий відповідний момент дала збій і через це відбулося подвійне списання коштів за одну покупку.

Ця проблема також вирішується зверненням в банк, або ж безпосередньо в магазин, в якому ви робили покупку.

  1. Банківську карту вкрали

Таку ситуацію можна зустріти досить часто. Паралельно з нею, можна ще назвати й втрату банківської карти. Якщо щось із цих двох ситуацій трапилося із вами, то необхідно негайно телефонувати в свій банк та блокувати свою банківську карту. Зразу ж перевипускайте собі нову.

Також нещодавно було названо причини, чому варто відмовитися від пластикової банківської карти і почати використовувати віртуальну карту.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version