Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо причини, чому банківські картки не стануть популярнішими за готівку

Названо причини, чому банківські картки не стануть популярнішими за готівку

0

Як ми писали в попередній статті, банківські карти стали неймовірно популярними і ними користується велика кількість українців. З кожним роком їх буде все більше і більше. Зараз же поговоримо про готівку, а точніше буде названо причини, чому банківські картки не стануть популярнішими за готівку.

Причина 1.

Готівкою можна розрахуватися всюди, в кожному магазині, в кожному населеному пункті і без різниці, чи мова йде про великі міста чи про села у важкодоступних місцях. Для розрахунку готівкою непотрібно ніяке додаткове обладнання, підключення до мережі або до інтернету, і навіть касовий апарат. Готівкою користувалися 200 років тому і будуть продовжувати користуватися навіть зараз.

Причина 2.

Друга причина пов’язана з першою, а саме для розрахунку банківською картою потрібно безперебійне підключення до інтернету. На жаль, в Україні ще не всі села мають доступ до високошвидкісного інтернету, тому розрахунок банківською картою стане неможливим в таких населених пунктах. З готівкою ж, проблем нема ніяких, аби вона була.

Причина 3.

Готівка відносно безпечна, навіть можна сказати, що це безпечні гроші, оскільки відстежити їх неможливо. Для прикладу, колектори зможуть відібрати в боржника гроші на банківській карті, а от готівку вони не зможуть відібрати і тим більше заблокувати (як банківську карту).

Причина 4.

Наступна причина пов'язана з доступністю паперових грошей, саме вони завжди при собі. Крім цього, їх легше проконтролювати, оскільки помилково розрахуватися в магазині ви не зможете, та й два рази заплатити за одну покупку також.
Крім цього, в непередбачуваних ситуаціях, банківською картою складно розрахуватися, а от готівка завжди стане в нагоді.

Причина 5.

Витрачати готівку "психологічно" набагато важче, ніж витрачати кошти із банківської карти. У випадку, якщо ви хочете відмовитися від необдуманих покупок, то краще користуватися готівкою, так набагато легше контролювати витрати, та й покупки будуть тільки добре обдумані.

Ми назвали тільки основні причини, чому готівка краще банківської карти, але для ідеального користування своїми грошима, краще використовувати як банківську карту, так і готівку. В такому вигляді, ви отримаєте максимальний комфорт від покупок і вам зайвий раз не прийдеться стояти в чергах, щоб розрахуватися готівкою.

Також нещодавно стало Відомо, як зберігати банківську карту, щоб не залишитися без грошей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version