Home Новини сучасних технологій Названо 5 причин, чому не варто купляти акумуляторні чохли

Названо 5 причин, чому не варто купляти акумуляторні чохли

0

Акумуляторні чохли почали з’являтися давно – ще з iPhone 4. Випускаються вони і на поточні моделі смартфонів, але не так активно. Ідея проста: підзарядка смартфона. Якийсь PowerBank, але вбудований в чохол. Так чому ж люди не купують такі чохли, якщо вони дозволяють використовувати додатковий заряд? Зараз буде названо 5 причин, чому не варто купляти акумуляторні чохли.

Загальна ідея акумуляторних чохлів

Акумуляторні чохли товщі звичайних через батарейки. Це робить смартфон більш широким і довгим візуально. Вага варіюється від 80 до 200 грам. Смартфон стає відчутно важче.

Передбачається, що чохол дає смартфону "друге життя". Звичайної потужності вистачає для однієї повної зарядки (або близько того). На корпусі є індикатор (для відображення рівня заряду), а також кнопка для включення чохла. Чохол встановлюється прямо в роз'єм смартфона.

Переваги акумуляторних чохлів

Додаткова життя. Смартфон точно проживе до вечора. Без зайвих проводів і аксесуарів. Заряджати можна не знімаючи чохол. Буде автоматично заряджатися і смартфон, і чохол

Виглядає круто. Такі чохли слабо поширені, тому всіх зацікавить ваш телефон.

Це такий же чохол. Він буде захищати смартфон не гірше звичайного

Камера. Чохли під iPhone часто оснащуються кнопкою для спуску затвора камери

Недоліки акумуляторних чохлів

Вага та розміри. Телефон стане візуально ширше, а також важче мінімум в півтора рази

Ціна. Акумуляторні чохли дорогі. Дуже. Ціна може стартувати від 1000 грн, але є варіанти подешевше - від 400 грн.

Поширеність. Виробляються чохли зазвичай на дорогі моделі смартфонів. На бюджетний варіант можна щось підшукати, але це рідкість.

Якість. Моделі дешевше дуже швидко ламаються.

Чохол не замінить PowerBank. Більше підходить для звичайного використання смартфона. Мова йде про просту підзарядку протягом дня. Розраховувати на дуже довгий використання не варто. Уявіть, що поруч з вами другий такий же акумулятор, як на телефоні.

Чи заважає це користуватися смартфоном?

І так, і ні (але швидше за все же немає). Все на любителя. Основні зовнішні функції (камера, динамік, мікрофон, NFC) продовжують працювати. Тобто чохол не завдає якоїсь шкоди. Але звикнути до нього будемо важкувато. Раджу прочитати відгуки під час планування покупки. Враховуйте також плюси і мінуси зі статті.

Також нещодавно було названо 3 причини, чому необхідно періодично знімати чохол зі смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version