Home Новини сучасних технологій Названо 5 способів звільнити місце на Android – смартфоні

Названо 5 способів звільнити місце на Android – смартфоні

0

Вільний простір на смартфонах закінчується досить швидко, особливо якщо ви активно користуєтесь різноманітними додатками та полюбляєте фотографувати все, що навколо вас. В більшості випадків, власники смартфонів отримують від 32- 128 Гб внутрішньої пам’яті і рідше 256-512 Гб. Зараз мова піде саме про ті смартфони, в яких використовується 32-64 Гб пам’яті, оскільки вона закінчується найшвидше, тому зараз буде названо 5 способів звільнити місце на Android-смартфоні.

Видаляємо зайві додатки

Під зайвими маються на увазі ті додатки, якими ви користуєтесь дуже рідко, або ж взагалі забули про їхнє існування. Користі від них однозначно нема, а от вільний простір вони займають, та ще й працюють у фоновому режимі. Все зайве на видалення.

Видаляємо старі текстові повідомлення

В даному випадку, найкращим рішенням буде автоматичне видалення текстових повідомлень. Для прикладу можна встановити поріг в 100 або 150 повідомлень і при перевищенні його, почнуть видалятися старі повідомлення.

Видаляємо збережені фото з месенджерів

Месенджери взагалі вважаються найгіршими додатками в плані засмічення смартфона, оскільки вони зберігають на телефоні всі отримані та відправлені фото, тому ваш вільний простір скорочується з неймовірною швидкістю.
Враховуючи те, що найпопулярніші в нас Viber і Telegram, то шукайте відповідні папки в Диспетчері файлів і видаляйте все те, що зайве.

Резервні копії в хмарному сервісі

Створюйте резервні копії смартфона і зберігайте їх в хмарних сервісах. Після цього, можете спокійно видаляти все зайве із смартфона. У випадку, якщо ви видалите щось зайве, то зможете відновити той чи інший файл з резервної копії.

Також можливий варіант із створення резервних копій і їхнім зберіганням на вашому ПК. Для нас, такий спосіб набагато безпечніший.

Очищаємо кеш

Повірте, ті додатки, якими ви користуєтесь тривалий час, зберігають кеш немалих розмірів, особливо це стосується месенджерів та соціальних мереж.
Вам необхідно тільки перейти в налаштування додатків, вибрати конкретний додаток і натиснути Очистити Кеш. Таким чином ви можете звільнити достатньо вільного простору.

І на майбутнє, якщо ви користуєтесь месенджером Viber, то рекомендуємо обмежити його можливості в засміченні вашого смартфона. Детальніше за посиланням.

Також нещодавно було названо 4 «творчі» смартфони, які вас повинні здивувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version