Home Новини сучасних технологій Компанія Lifecell підключила до 4G ще 570 населених пунктів

Компанія Lifecell підключила до 4G ще 570 населених пунктів

0

Компанія lifecell, кожного місяця, працює над розширенням покриття швидкісного мобільного інтернету. Червень 2021 року не виняток, і цього місяця компанією було підключено 570 населених пунктів із кількістю осіб 192 тис. Із даних населених пунктів лише 3 були підключені із кількістю населення до 25 тис. осіб, а інші, тобто 567 населених пунктів із кількістю мешканців до 5 тис. осіб.

Стосовно населених пунктів, які отримали підключення до 4G, то в список увійшли такі: Магдалинівка (Дніпропетровська обл.), Добровеличківка (Кіровоградська обл.), Затишшя (Одеська обл.), Боромля (Сумська обл.), Пархомівка (Харківська обл.), Потіївка (Житомирська обл.), Шляхова (Вінницька обл.), Великий Жванчик (Вінницька обл.), Явкине (Миколаївська обл.) та Бурти (Київська обл.) та інші.

Також у червні збільшилось використання 4G-трафіку, порівнюючи із червнем 2020 року на 78%. Зросло і середнє використання дата-трафіку на одного 4G-абонента, а саме на 21%. Окрім цього, збільшились і голосові дзвінки, правда всього на 4 % порівняно із червнем 2020 року.

Також нещодавно стало відомо, що Lifecell запустили чат-бот для абітурієнтів в месенджері BiP.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version