Home Новини сучасних технологій Lifecell запустили чат-бот для абітурієнтів в месенджері BiP

Lifecell запустили чат-бот для абітурієнтів в месенджері BiP

0

29 червня 2021 компанія lifecell розширила функціонал свого месенджера BіP, а саме, разом із ДП «Інфоресурс» був запущений чат-бот для абітурієнтів. Основна ціль такої співпраці спрямована на швидке інформування абітурієнтів щодо вступної компанії, їхніх шансів на вступ, а ще перевірку документів та навчання щодо користування державними сервісами.

Даний чат-бот чимось схожий на «єдине вікно», він надає всю необхідну інформацію абітурієнтам про вступ, при цьому не нав’язує їм конкретних напрямів навчання та спеціальностей. За допомогою нього абітурієнти зможуть визначити свої можливості відповідно до результатів ЗНО щодо вступу на ту чи іншу спеціальність.

Якщо ви маєте намір скористатись даною можливістю, то вам потрібно встановити месенджер ВіР, якщо ви ним ще не користуєтесь, знайти категорію «Пабліки» - далі «ОсвітаВсім». Окрім цього, ви можете переглянути відеокурс щодо вибору спеціальності за допомогою держаних електронних сервісів.

Також нещодавно стало відомо, що Lifecell додатково роздає безлімітний інтернет своїм абонентам.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version