Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо основні причини, через які ПриватБанк може заблокувати вашу банківську карту

Названо основні причини, через які ПриватБанк може заблокувати вашу банківську карту

0

ПриватБанк, як і будь-який інший український банк, може заблокувати банківську карту свого клієнта без будь-якого пояснення. Не нам вирішувати, чи правильно це по відношенню до своїх клієнтів, чи ні, але факт залишається фактом, ви в будь-який момент можете залишитися без банківської карти (в кращому випадку) або ж з вами розірвуть договір (в гіршому випадку). Щоб уникнути таких неприємностей, зараз буде названо основні причини, через які ПриватБанк може заблокувати вашу банківську карту. Можливо, в майбутньому вам це пригодиться і ви не буде допускати нижче перерахованих помилок.

Сумнівна фінансова операція

Одна з найчастіших причин, через яку ПриватБанк блокує банківську карту. Зазвичай, таке відбувається тоді, коли на рахунок клієнта починають надходити великі суми з різних рахунків і за короткий проміжок часу.

Також можливий випадок, що клієнт вирішив оплатити покупку на велику суму, що, на думку ПриватБанку, виглядає сумнівно і несвоєрідно для клієнта. Зазвичай таке спостерігається в тих клієнтів банку, які раніше витрачали за один раз не більше 1 тис грн, а тепер неочікувано оплатили щось на 10 тис грн і більше (суми названо для прикладу).

ПриватБанк запідозрив клієнта в неофіційній підприємницькій діяльності

Одна з найчастіших причин, через які блокують карти і рахунки більшості клієнтів банку. Зазвичай система банку деякий час спостерігає за рухом коштів по рахунку і в певний момент розцінює всі подальші надходження, як оплату за певні послуги або товари, тобто як підприємницьку діяльність.
В даному випадку, для підприємців доступні окремі рахунки, через які можна вільно здійснювати всю діяльність, сплачуючи цілком лояльні податки.

Наявність заборгованості

Зазвичай, під блокування підпадають ті клієнти банку, в яких на даний момент є заборгованість перед податковою, непогашений кредит, несплачені аліменти та штрафи, і навіть комунальні послуги.
Фактично, ПриватБанк якщо і блокує рахунок, то тільки за вимогою відповідних органів і тільки в тому випадку, якщо ви сумлінно ухиляєтеся від сплати заборгованості.

Використання скомпроментованого банкомату або терміналу самообслуговування

Під такий тип блокування можуть потрапити абсолютно всі користувачі певного банкомату, в якому було виконано сумнівну (шахрайську) фінансову операцію. Зазвичай банк автоматично блокує всі ті карти, які були зафіксовані в банкоматі протягом відведеного часу.
Зазвичай, розблокування вдбувається автоматично через певний час, або ж після звернення клієнта на гарячу лінію банку.

Також нещодавно було названо причини, через які ПриватБанк може заблокувати вам доступ до Приват24.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version