Home Новини сучасних технологій Названо причини, через які ПриватБанк може заблокувати вам доступ до Приват24

Названо причини, через які ПриватБанк може заблокувати вам доступ до Приват24

0

Український банк ПриватБанк пропонує свої послуги для великої кількості жителів нашої країни, пропонуючи великий набір послуг та функцій, за які цей банк і полюбили. Найголовнішою причиною, чому ПриватБанк став найбільшим банком України, стало введення онлайн-банку у вигляді Приват24, який дуже швидко став найпопулярнішим їхнім продуктом. Навіть зараз, через стільки років після запуску Приват24, він все рівно більш потужний і функціональний, ніж аналоги в конкурентів. Як і всі додатки та сервіси, в Приват24 також можуть ставатися технічні проблеми в роботі, через які можуть постраждати звичайні клієнти банку. Зараз же буде названо причини, через які ПриватБанк може заблокувати вам доступ до Приват24.

Взагалі, блокування доступу до Приват24 в будь-якому випадку неприємна ситуація, оскільки у вас зразу обмежується велика кількість фінансових послуг, якими ви можете керувати і які можете здійснювати дистанційно. Проблемою в блокуванні доступу до Приват24 також є те, що разом із акаунтом блокуються і банківські карти, і рахунок. Щоб вирішити проблему з блокуванням, вам в будь-якому випадку прийдеться відвідати або відділення банку, або ж спробувати відновити доступ за допомогою гарячої лінії ПриватБанку. Так чому ПриватБанк, а точніше Служба Безпеки Банку, може заблокувати доступ до Приват24? Є декілька причин цього.

Найчастіше, блокування відбувається через те, що система запідозрила, що доступ до Приват24 отримала інша особа і здійснює фінансові операції від вашого імені.

Наступною причиною стає сама фінансова операція, а точніше її підозрілість. Тобто здійснюються перекази або оплата послуг, які не своєрідні для вас та вашого рахунку.

Антивірус Приват24 виявив або запідозрив, що ваш смартфон (або інший пристрій з доступом до Приват24) заражений шкідливим програмним забезпеченням, за допомогою якого зловмисники можуть отримати доступ до вашого особистого акаунту в банку.

Активність з нового ip - адреса, іншого браузера, іншого смартфона або ПК, чи ж з іншої країни.

Крім перерахованих вище причин, можливі й інші причини, через які система захисту банку вважала за необхідне заблокувати вам доступ до Приват24 і заблокувати ваші банківські карти.

Також нещодавно стало відомо, що банкомат ПриватБанку не видає кошти, але успішно списує їх із рахунку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version