Home Новини сучасних технологій Корисна функція WhatsApp, якою потрібно користуватися на будь-яких смартфонах

Корисна функція WhatsApp, якою потрібно користуватися на будь-яких смартфонах

0

Про те, як захистити свій аккаунт в Whatsapp від стеження і злому – ми вже писали, а зараз буде названа корисна функція WhatsApp, якою потрібно користуватися на будь-яких смартфонах.
Як відомо, прочитати особисте листування можна банальним способом, просто взявши в руки розблокований телефон. Наприклад, якщо з необережності залишити його поруч з цікавими друзями, або на робочому місці, і кудись відійти.

Тому рекомендуємо включити корисну функцію - вхід в Whatsapp по відбитку пальця. Така опція доступна і на Android, і на iOS, але користується їй дуже невелика кількість людей.

Як поставити відбиток пальця на Ватсап

На Android:

Відкриваємо Whatsapp, заходимо в Налаштування - Аккаунт - Конфіденційність.
У самому низу активуємо опцію Блокування по відбитку пальця. Там же вибираємо, як часто вимагати відбиток: негайно (кожен раз після закриття месенджера), через 1 хвилину або через 30 хвилин.

На iPhone:

Відкриваємо Whatsapp, заходимо в Налаштування - Рахунок - Конфіденційність - Блокування екрану.
Включаємо галочку на Вимагати Touch ID або Вимагати Face ID.
Вибираємо, через який час для розблокування WhatsApp знадобиться підтвердження відбитка: «негайно», через 1, 15 або 60 хвилин.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version