Реклама

Названо 5 причин, чому варто купити смартфон Apple iPhone 12 Mini

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple не так давно представила нову лінійку смартфонів iPhone 12 (в кінці 2020 року), яка включає в себе чотири смартфони, а саме iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Фактично, всі смартфони з цієї лінійки, окрім першого, відносять до великих смартфонів і до дорогих, тому зараз поговоримо саме про найменшу модель. Буде названо 5 причин, чому варто купити смартфон Apple iPhone 12 Mini.

Компактність

Однозначно, це перша причина, через яку варто купити цей смартфон. Це найменший смартфон із лінійки iPhone 12, який вільно поміщається в руку і який можна зручно носити в кишені.

iPhone 12 Mini отримав неймовірно компактні розміри і важить він тільки 135 грам та отримав 5,4-дюймовий дисплей, що робить його одним із найменших серед всіх смартфонів, які були випущені останнім часом.

Дисплей

Хоча це і найменша версія Apple iPhone 12, але по характеристиках вона мало чим відрізняється від топових версій і дисплей ту не виключення. iPhone 12 Mini отримав такий же яскравий та шикарний OLED-дисплей, з яким буде не тільки комфортно серфити в інтернеті, а й переглядати фільми та грати в мобільні ігри. Звісно, екран тут тільки 5,4-дюйма, зате деталізація на високому рівні.

Камера

Камери також можна віднести до основних переваг Apple iPhone 12 Mini. Основна 12 Мп камера та 12 Мп надширококутний модуль, в парі з 12 Мп фронтальною камерою, дають цілком очікуваний ефект - фото та відео виходять справді якісними, все в стилі Apple. В режимі фото, ви не відчуєте ніякої різниці між iPhone 12 Mini та iPhone 12. Звісно, якщо ви хочете кращі камери, то вам варто дивитися в сторону iPhone 12 Pro або Pro Max.

Процесор

Напевно це одна з найбільших фішок всіх смартфонів Apple iPhone 12, оскільки всі вони працюють на потужному процесорі Apple A14 Bionic, який перевершує всі процесори, які зараз випускаються для інших смартфонів. Цього процесора вам буде вистачати на декілька років вперед, так як і всіх інших процесорів Apple на попередніх смартфонах. Як мінімум, з важкими іграми у вас точно не виникне проблем, A14 Bionic з цим справиться легко.

Ціна

Звісно, цей смартфон не можна назвати бюджетним по мірках бюджетних смартфонів, але він найдешевший серед всіх iPhone 12 і якщо ціна це те, що зупиняло вас від покупки смартфона iPhone, то iPhone 12 Mini стане ідеальним смартфоном для покупки.

Як і у всіх смартфонів, Apple iPhone 12 Mini має певні недоліки, до яких варто віднести його автономність. Більшість користувачів скаржаться на те, що автономності може не вистачати на 1 день роботи. В даному випадку, все залежить від того, як ви користуєтесь смартфоном, оскільки при помірному користуванні, автономності цілком вистачає на 1 день роботи.

Також нещодавно було названо спосіб, який заборонить Apple шпигувати за вами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, можно ли похудеть с помощью смартфона

Стаття доступна українською...Сегодня украинцам рассказали, можно ли похудеть с помощью смартфона, а именно с помощью специальных фитнес-приложений и приложений,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -