Названо спосіб, який заборонить Apple шпигувати за вами

Останні Новини

Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ця публікація також доступна такими мовами: Русский

Напевно ви вже знаєте про те, що Apple в найближчий час почне сканувати всі фото користувачів iPhone, для виявлення заборонених фото, які стосуються дітей та насильства. Хоча Apple останні декілька років працює над тим, щоб користувачі їхніх ґаджетів були захищеними від шпигунства і тому подібного, останнє їхнє рішення сканувати всі фото користувачів iPhone, викликає подив. Так ось, якщо вам не подобається таке втручання в особисте життя, то зараз буде названо спосіб, який заборонить Apple шпигувати за вами.

Для початку варто зауважити, що компанія Apple не буде особисто перевіряти всі ваші особисті фото – цим будуть займатися спеціальні алгоритми, які будуть виявляти насилля над дітьми. Крім цього, в Apple запевнили, що сканування пристрою буде виконуватися таким же способом, як це робить Siri.

Саме ж сканування пристроїв розпочнеться тільки ближче до кінця року, з виходом iOS15 і поки що, тільки на території США. І останнє, що варто пам’ятати, це те, що ви можете заборонити Apple сканувати ваші фото. Про це зараз детальніше і поговоримо.

Так ось, в даному випадку варто уточнити, що Apple будуть сканувати тільки ті фото, які були завантажені в iCloud, відповідно, спосіб, який заборонить стеження, полягає в тому, щоб відключити iCloud Фото. Нагадуємо, що відключення iCloud Фото ніяк не вплине на роботу самого iCloud.

Перед тим, як вимкнути iCloud Фото, вам необхідно вивантажити всі свої фото, які ви хочете зберегти, оскільки після вимкнення, доступу до них у вас вже не буде.

Після того, як ви вивантажили всі фото, їх прийдеться кудись перенести, оскільки внутрішню пам’ять на iPhone ви не зможете розширити. В даному випадку, вам на допомогу прийде конкурент від Apple – Google із їхнім сервісом Google Фото. В ньому доступна безкоштовна версія на 15 Гб вільного простору. Далі, прийдеться платити.

Так ось, вивантаживши всі свої фото із iCloud Фото і завантаживши їх на Google Фото, можна перейти до відключення сервісу iCloud Фото. Для цього вам необхідно виконати наступні кроки:

  1. Переходимо в Налаштування і тиснемо на своє ім’я.
  2. Далі відкриваємо iCloud і переходимо в розділ Фото.
  3. Далі вимикаємо пункт «iCloud Фото».
  4. Тиснемо “Видалити з iPhone”.
  5. Підтверджуємо дію.

Все, тепер Apple не буде мати доступу до iCloud Фото і не буде сканувати ваші особисті фотографії.

Також нещодавно стало відомо, що в Україні обвалилися ціни на навушники Apple AirPods.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

- Advertisement -
- Advertisement -

Випадкові Записи

Huawei патентує смартфон із дисплеєм в модулі камер

Компанія Huawei патентує смартфон із вторинним дисплеєм, що буде розміщений в модулі камер або поряд із ним. Модуль камер...
- Advertisement -

Буде Цікаво

- Advertisement -