Реклама

Названо 5 смартфонів Samsung, які будуть отримувати оновлення протягом п’яти років

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всім добре відома основна проблема всіх Android-смартфонів – оновлення. Якщо конкретніше, то термін, протягом якого вони їх отримують виглядає досить несерйозним – 2-3 роки. Якщо порівнювати з смартфонами від Apple, які підтримуються набагато довше, то Android, разом з Google, виглядає взагалі несерйозно. Сьогодні ж надійшла інформація про те, що Samsung дещо змінять своє відношення до власних смартфонів і будуть випускати для них оновлення трохи довше. Відповідно до цього, зараз буде названо 5 смартфонів Samsung, які будуть отримувати оновлення протягом п’яти років.

Не варто надіятися, що власники цих 5-ти смартфонів будуть отримувати оновлення Android довше інших, оскільки Samsung вирішили випускати оновлення безпеки 5 років тільки для деяких моделей Galaxy, а саме корпоративних варіантів перерахованих нижче моделей:

Galaxy S20;
Galaxy S20 +;
Galaxy S20 Ultra;
Galaxy Note 20;
Galaxy Note 20 Ultra;
Galaxy XCover 5;
Galaxy Tab Active 3.

Особливістю корпоративних смартфонів та планшетів є те, що в них покращений рівень безпеки і оновлення вони отримують або щомісячно, або щоквартально. Такі смартфони проходять налаштування за допомогою програмного забезпечення та додатків, які були схвалені тою чи іншою компанією.

Зараз залишається очікувати на те, що Samsung продовжить термін отримання оновлень й для цих звичайних пристроїв.

Також нещодавно було названо популярні смартфони Apple і Samsung, які не рекомендується купляти вживаними.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы основные признаки того, что ваш номер телефона попал в базу спамеров

Стаття доступна українською...Большая часть украинцев использует два номера для своих целей, а именно один номер рабочий, а другой личный....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -