Реклама

Названо 5 способів, які допоможуть захистити себе від спам-дзвінків

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом (останні 2 роки) спостерігається велика кількість нав’язливих дзвінків із невідомих номерів. В більшості випадків, після відповіді на такий дзвінок, він завершується, так і не почавшись. Також частими бувають випадки, коли телефонують і представляються різноманітними фінансовими або державними установами і, в більшості випадків, так представляються шахраї. Також часті випадки, коли телефонують рекламні агенства і максимально надокучливо стараються вам щось продати. Зустрічалася хоча б одна ситуація із вищеперерахованих? Якщо так, то наш сьогоднішній матеріал, де буде названо 5 способів, які допоможуть захистити себе від спам-дзвінків, для вас.

І так, першим захистом від таких спам-дзвінків стане звичайне додавання надокучливого номера в чорний список у вашому смартфоні. Після цього, ви перестанете отримувати будь-які дзвінки або смс від такого абонента. Мінусом цього способу є те, що прийдеться вручну додавати всі спам-номери і весь час поповнювати базу.

Другий спосіб дещо схожий до попереднього, різниця тільки в тому, що ви завантажуєте додаток з автовизначенням невідомого номера телефону. У випадку, якщо абонент, який вам телефонує, раніше був помічений в спам-дзвінках, то додаток буде його блокувати в автоматичному режимі. Додатків такого типу достатня кількість в Google Play, головне вибирати той, в якого більше завантажень та більше СПРАВЖНІХ відгуків від користувачів.

Третій спосіб полягає в безпосередньому зверненні до вашого мобільного оператора із повідомленням про шахрайські та спам-дзвінки. В більшості випадків, оператори приймають міри, по блокуванню таких абонентів. Найрезультативнішим варіантом стане той, коли абонент, на якого скаржаться, користується послугами того ж оператора.

Четвертий спосіб може здатися малоефективним, в порівнянні з попередніми, але він може допомогти із блокуванням небажаних дзвінків. Так ось, четвертий спосіб полягає в тому, щоб поспілкуватися із людиною, яка вам телефонує, та вияснити максимально можливу кількість інформації від неї. До такої інформації відноситься:

  • Причина дзвінка
  • Хто телефонує (компанія та контактне лице)
  • Звідки в них ваш номер телефону
  • Хто розповсюджує ваш номер
  • Від кого вони отримали дозвіл вам телефонувати

Саму суть запитань ви зрозуміли. Як тільки ви отримаєте бажані відповіді, рекомендуємо вам наполягати на видаленні вашого номеру з їхньої бази. В противному випадку, ви звернетеся в поліцію.

І на останнє найпростіший спосіб, але він підходить тільки терпеливим людям, та людям із відчуттям гумору. Цей спосіб зводиться до того, щоб ви настільки довели людину, яка вам телефонує (без хамства і тому подібного), щоб вона сама завершила з вами розмову і відправила вас в чорний список абонентів.

Як бачите, названі 5 способів боротьби із спам-дзвінками ефективні, хоча крім них ще є достатня кількість інших. Ми ж перерахували найефективніші.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые распространенные проблемы с популярными беспроводными наушниками Apple AirPods

Стаття доступна українською...Беспроводные наушники Apple AirPods - это одни из самых популярных наушников среди меломанов и одновременно фанатов компании...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -