Реклама

Названо 5 захищених кнопкових телефонів для людей з активним способом життя

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В епоху шаленої популярності смартфонів, мало хто використовує кнопкові телефони, а тим більше такі захищені телефони. Якби там не було, але сучасні смартфони не можна віднести до надзвичайно захищених і швидше навпаки, з усіми модифікаціями, вони все рівно досить крихкі. Зараз же буде названо 5 захищених кнопкових телефонів для людей з активним способом життя, або ж для тих, хто працює в екстримальних умовах.

Maxvi T2

На п'ятому місці в нас розмістився телефон Maxvi T2, який отримав непоганий дизайн, якісний, приємний та захищений матеріал та об’ємний акумулятор (1800 мАг).

Цей телефон доступний в двох відтінках (зеленому та сірому). Повернемося до акумулятора: автономність роботи телефона складає близько 300 год (більше 12 діб). Крім цього, цей телефон також можна використовувати як портативний акумулятор.

Головним недоліком цього телефона можна назвати його яскравість. Під яскравими сонячними променями погано видно інформацію на екрані. В Україні цей телефон можна придбати за 1300 грн.

Inoi 246Z

На четвертому місці розмістився телефон Inoi 246Z, який в порівнянні з попереднім телефоном, отримав ще більший акумулятор та більшу автономність, відповідно. Захищений телефон оснащений акумулятором на 4750 мАг, що гарантує автономність протягом 25 днів. Цей телефон також можна використовувати як портативний зарядний пристрій для смартфона.

Особливістю цього кнопкового телефона можна назвати 3 SIM-карти, що надзвичайно актуально для подорожей по складних місцевостях.

Серед недоліків можна відмітити досить тихі динаміки. Ціна такого захищеного телефона складає 850 грн.

Texet TM-530R

На третьому місці в рейтингу захищених телефонів розмістився Texet TM-530R, який отримав не сильно менший акумулятор від попереднього телефона — 3500 мАг, тобто можна очікувати на автономність близько 20 днів.

Також варто відмітити, що цей телефон отримав повноцінний захист від вологи та пилу IP68, тобто дощ для нього не страшний. Ще одною перевагою можна назвати потужні динаміки, тому ймовірність пропустити дзвінок буде мінімальною.

Без недоліків також не обійшлося — камера. Вона надзвчайно погана. Можливо, без камери цей телефон був би взагалі ідеальним. Ціна такого телефона складає близько 1200 грн.

BQ-2817 Tank Quattro Power

В лідери серед захищених кнопкових телефонів ввірвався телефон BQ-2817 Tank Quattro Power. Цей телефон перевершує всі попередні своїм цікавим дизайном, об'ємним акумулятором, наявністю багатьох слотів для SIM-карт та наявністю дуже яскравого ліхтарика.

Стосовно акумулятора, то його об’єм складає 5000 мАг, чого вистачить майже на 25-30 днів користування. Тепер стосовно слотів для SIM-карт, а їх цілих 4, що дійсно може врятувати в екстримальних умовах. Стосовно ліхтарика, то він надзвичайно яскравий. В Україні він продається за 1200 грн.

Nokia 800 Tough

Напевно найкращим захищеним телефоном в цьому рейтингу можна назвати Nokia 800 Tough. Він також отримав повноцінний захист від вологи та пилу (IP68). Напевно одним з найкращих в цьому телефоні є його дизайн, який виконаний в кращих традиціях кнопкових телефонів. Крім цього, цей телефон ще підтримує голосову підтримку Google Assistant. Автономності буде також цілком достатньо, оскільки телефон живиться від акумулятора ємністю 2100 мАг. Ціна захищеного телефона Nokia 800 Tough скаладє 3500 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые популярные схемы обмана украинцев в салонах сотовой связи

Стаття доступна українською...Уже давно известен факт, что нас могут обмануть на каждом шагу, особенно это касается тех, кто ищет...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -