Home Новини сучасних технологій Названо 6 корисних функцій смартфона, якими мало хто користується

Названо 6 корисних функцій смартфона, якими мало хто користується

0

Зараз велика кількість людей використовують смартфони і в даному випадку, це або Android – смартфони або iPhone. Хоча в більшості випадків, навики володіння смартфоном зупиняються на можливості подзвонити комусь, встановити додатки та серфити соціальні мережі. Сьогодні ж буде названо 6 корисних функцій смартфона, якими мало хто користується.

Набір повідомлень голосом

Ця функція ідеально підійде для тих людей, яким не подобаються голосові повідомлення, але їм подобається набирати текстові повідомлення за допомогою свого голосу. Для цього необхідно знайти на клавіатурі позначку мікрофона і говорити. Текст почне набиратися по мірі ваших голосових команд.

Автоматичне розблокування смартфона

Це дійсно крута річ, яка підійде для тих людей, яких дратує часте розблокування, введення паролів та інші способи підтвердження власності смартфона. Автоматичне розблокування класна річ, але її не рекомендується використовувати в громадських місцях, а лише там, де безпечно. До таких безпечних місць можна віднести свій дім.

При активованому режимі автоматичного розблокування, смартфон при потраплянні в “безпечну зону”, вимкне всі можливі захисти смартфону. Щоб активувати цей режим, необхідно шукати на своєму смартфоні Smart Lock.

Дізнатися час до повної зарядки смартфона

По замовчуванню, під час заряджання смартфона, на екрані висвітлюється заряд акумулятора у відсотках. Також на андроїд-смартфонах можна побачити точний час до завершення процесу зарядки. Для цього необхідно перейти в налаштування Акумулятора і вибрати відповідний пункт.

Зменшення випромінювання синього світла

Вже неодноразово повідомлялося, що синє світло, яке випромінюють смартфони, порушує нашу якість сну, а саме негативно впливає на виділення гормону сну. В більшості смартфонів доступний режим “фільтр синього кольору”. Додатково, рекомендуємо встановити один з додатків, який краще справиться з синім світлом ( Twilight або Blue Light) .

Скрін екрану долонею

Можливість робити скріншот екрану за допомогою долоні вже доступний на смартфонах Samsung серії Galaxy S і Galaxy Note. Для того, щоб зробити таким чином скрін, необхідно провести ребром долоні по екрану (вліво або вправо).

Трусимо смартфоном — скасування дії

Також цікава функція, але на жаль, вона доступна тільки на смартфонах iOS. Потрусивши смартфоном можна виправити неправильно написаний текст, або ж повернути видалений текст.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version