Home Новини сучасних технологій Названо 6 популярних Лайфхаків для вашого смартфона

Названо 6 популярних Лайфхаків для вашого смартфона

0

В час, коли смартфони надзвичайно популярні і використовуються майже всіма українцями, цілком очікувано, що в мережі почнуть з’являтися різноманітні лайфхаки, які покликані полегшити використання смартфона і зробити його максимально корисним в різних сферах. Сьогодні ж ми підготували 6 популярних Лайфхаків для вашого смартфона, які ви зможете перевірити на своєму смартфоні особисто.

Підставка із скріпки

Можливо ви вже стикалися з таким лайфхаком, але не вірили в його дієвість. Так ось, з скріпки дійсно можна зробити непогану підставку для смартфона. Для цього, необхідно придбати, або пошукати в домашній колекції канцелярських товарів збільшену скріпку і розігнути її. У випадку, якщо ви любите переглядати відео під час навчання або готування їжі на кухні, така підставка ідеально буде тримати ваш смартфон.

Лампа-нічник

Також непоганий варіант використання вашого смартфона. Для цього необхідно набрати в 1 л пляшку води та поставити її на смартфон, на якому ви ввімкнули ліхтарик та перевернули екраном до столу. В такому вигляді, це вийде непоганий нічник. Рекомендується для цього використовувати свій старий смартфон, на якому не шкода виснажувати акумулятор.

Збільшуване скло

Суть цього методу покращити зум вашого смартфона. Для цього необхідно розмістити краплю води прямо на камеру смартфона. Після цього різко підняти смартфон і зробити декілька фото. Ефект від такого лайфхаку не довготривалий, але декілька крутих фото можна вспіти зробити.

Зубна паста від подряпин

Смартфони, а саме дисплеї досить легко можна подряпати і захиститися від цього досить складно. Можливий варіант із захисним склом або плівкою, але вони також будуть дряпатися. Також на ринку доступні спеціальні пасти, які можуть приховати невеликі подряпини екрана. Як виявилося, звичайною зубною пастою також можна позбутися подряпин. Необхідно її нанести на місце подряпини (невелику кількість) і розтерти ватним диском. Спосіб тільки частково працює, оскільки через короткий проміжок часу, подряпини знову буде видно.

Очищення портів смартфона шприцом

Суть лайфхаку досить проста: за допомогою шприца вдуваємо повітря в порти і видуваємо весь бруд, який там зібрався. Варінт з шприцом і голкою неефективний.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version