Home Новини сучасних технологій «Терміново видаляйте WhatsApp з смартфона!» або чому WhatsApp у всіх на слуху

«Терміново видаляйте WhatsApp з смартфона!» або чому WhatsApp у всіх на слуху

0

Останні місяці новин про WhatsApp надзвичайно багато і в більшості випадків вони стосуються того, що його необхідно видаляти зі свого смартфона, через певні причини. Сьогодні спробуємо розібратися, чи все настільки погано і чи дійсно його необхідно видаляти.

Спам

Найчастіше, користувачі скаржаться на спам, який неймовірно сильно дістав користувачів (мене також) в останні місяці. Дійсно, спаму досить багато, оскільки часто приходить реклама різного непотрібства та ще й від невідомих людей. Рекламуються різноманітні товари, які більшість українців не зацікавлять. Тобто, ця реклама не націлена на якихось певних користувачів, а це — спам.

Звісно, таку рекламу можна зустріти і в інших месенджерах, але в такій кількості приходить тільки у WhatsApp. Для прикладу, я паралельно використовую Telegram і Viber, але таких проблем з ними не виникало. Можливо це одинокий випадок, але спам в цих месенджерах я не отримую.

Великі витрати трафіку

Також багато скарг надходить на те, що месенджер WhatsApp споживає надзвичайно багато трафіку, навіть в фоновому режимі. Скажемо так, така проблема присутня по тій причині, що месенджер, по замовчуванню, налаштований не дуже вдало. Той же Telegram також споживає багато трафіку, але лише у випадку його активного використання. Не переглядаючи відео та фото в різноманітних каналах, трафік практично “не втікає”.

Стосовно WhaysApp, необхідно просто виконати деякі налаштування, які стосуються споживання трафіку і проблема частково вирішиться.

Багато «фейковий» користувачів

Фейкові акаунти з’являються через те, що реклама у вигляді спаму дуже стала популярною, а свої персональні номери ніхто не хоче використовувати. В даному випадку, ті фейкові акаунти використовують віртуальні номери, які можна придбати на спеціальних онлайн сервісах.

Нова політика конфіденційності

Вишенька на торті. Найбільшого галасу навколо WhatsApp з’явилося саме через нову політику кофіденційності. До цього, просто були скарги, а новина про політику просто рознесла інтернет.

У WhatsApp запевняють, що з новою політикою конфіденційності, вони не будуть передавати жодної конфіденційної інформації компанії Facebook. За їхніми словами, нова угода необхідна тільки для того, щоб краще організувати рекламу Facebook на всіх сервісах (у WhatsApp в тому числі). Вірити або не вірити їм, справа персонально кожного.

Як бачите, найчастіші скарги стосуються спаму, великого споживання інтернету, фейкових акаунтів та нової політики конфіденційності. В будь-якому випадку, з новою політикою необхідно буде або погодитися або ні. Якщо вона вас не влаштовує, то можете спокійно видаляти свій акаунт і переходити до інших месенджерів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version