Home Новини сучасних технологій Названо додатки, які додають функціональності фізичним кнопкам смартфонів

Названо додатки, які додають функціональності фізичним кнопкам смартфонів

0

Всі сучасні смартфони, позбавлені фізичних клавіатур, але оснащені кнопками, які виконують певний набір функцій, а саме розблокування головного екрану, регулювання гучності, вимкнення та ще декілька поширених функцій. В даній статті ми поговоримо про додатки, які суттєво додадуть функцій фізичним кнопкам і тим самим, розширять їхні можливості.

Key mapper

Першим в даному списку додатків стане Key mapper. Даний додаток розроблений саме для того, щоб розширювати можливості фізичних кнопок в смартфоні.

Під час використання Key mapper, ви зможете налаштувати кнопку регулювання гучності так, як вам це буде необхідно. Для прикладу, ви зможете вмикати ліхтарик, натиснувши один раз на збільшення гучності і вимикати його, натиснувши один раз на зменшення гучності. В даному випадку, за допомогою цього додатку можна налаштувати тільки 2 дії за допомогою однієї фізичної кнопки.

Окрім цього, за допомогою даного додатку можна налаштувати й додаткову клавіатуру або джойстик, під'єднані до смартфона.

Цікаво: Названо додатки, які необхідно видалити із смартфона для його кращої роботи.

Oops! AppLock

Наступний додаток в нашій підбірці - Oops! AppLock. Особливістю Oops! AppLock можна назвати не тільки те, що він вміє налаштовувати фізичні кнопки, а й те, що він дозволяє розблокувати смартфон з використанням кнопки регулювання гучності. Для цього, через додаток, потрібно зробити певні налаштування, задати пароль (для прикладу, комбінацію натискання клавіш збільшення гучності + зменшення гучності + зменшення гучності) і тоді відмовитися від традиційних відбитків пальців, графічних ключів і тому подібного.

Окрім цього, даний додаток маскується серед інших додатків в смартфоні, що дозволяє залишатися йому конфіденційним та захищеним від сторонніх людей.

Замість звичайних відбитків пальців або цифрових паролів можна розблокувати телефон або окремі програми, натиснувши клавішу збільшення або зменшення гучності певну кількість разів.

Цікаво: Названо додатки, за допомогою яких ви зможете легко просинатися.

Button mapper

Наступним універсальним додатком став Button mapper. Даний додаток, як і Key mapper, має досить широкий функціонал, оскільки дозволяє не тільки налаштовувати кнопку регулювання гучності і допоміжні клавіатури або миші, а ще й дозволяє налаштувати кнопки на гарнітурі та інших аксесуарах, підключених до вашого смартфону за допомогою проводу або Bluetooth. Також, за допомогою Button mapper можна налаштувати інтервал вібрації в смартфоні, при виконанні певних дій.

Єдиним недоліком цього додатку є те, що при відсутності рута, додаток може працювати тільки при активному екрані. Також Button mapper можна використовувати як безкоштовний додаток, так і преміум, який включає в себе ширший набір інструментів.

Цікаво: Названо додатки з Google Play, які заражені небезпечним банківським трояном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version