Home Новини сучасних технологій Названо особливості, які роблять смарт-годинник справді топовим

Названо особливості, які роблять смарт-годинник справді топовим

0

В 2021 році практично всі провідні виробники смартфонів пропонували нам не тільки смартфони, а й багато інших допоміжних розумних пристроїв, серед яких найбільшою популярністю користуються фітнес-браслети, навушники провідні та бездротові та розумні годинники (смарт-годинники). Всі ці пристрої, вважаються додатковими аксесуарами, можливості яких розширюються при використанні в парі з смартфоном. Сьогодні приділимо увагу саме смарт-годинникам, оскільки їх на ринку представлена достатня кількість і всі вони володіють певними можливостями, які виділяють їх серед інших. Якщо конкретніше, то назвемо можливості, які роблять ті чи інші розумні годинники справді топовими.

Як ви вже могли звернути увагу, зараз смарт-годинники використовують не тільки для того, щоб подивитися яка година, або ж переключати плейлист в смартфоні, а й для інших багатьох цілей, тому логічно, що чим більше функцій вони отримують, тим більше користі буде від них. Ми виділили тільки ті можливості, які справді необхідні більшості користувачів і які працюють в смарт-годинниках майже досконало.

Цікаво: Названо причини, чому батьки категорично проти покупки дитячих смарт-годинників.

Серед таких можливостей або ж особливостей, першою варто назвати саме процесор, оскільки від нього залежить, як добре і який набір функцій отримає годинник. Фактично, чим новіший процесор, тим потужнішим він буде і більше функцій зможе запропонувати.

Окрім самого процесора, важливу роль також відіграє обсяг оперативної та внутрішньої пам'яті. В даному випадку, все так же, як і з смартфонами, ноутбуками і ПК - чим більше, тим краще.

Наступним варто назвати підтримку SIM-карт. Якщо смарт-годинник, на який ви звернули увагу, підтримує сімку, то він вартий уваги як мінімум через те, що його функціонал не втратиться тільки через відсутність підключення до смартфона. Якщо коротко, то з такого годинника ви зможете телефонувати знайомим навіть при відсутності смартфона або ж підключення до інтернету, що дуже важливо в наш час.

Наступна особливість розумних годинників - автономність та об'єм акумулятора. Цілком логічно, що який би не був "крутий" смарт-годинник, але якщо він може працювати автономно менше доби, то сенсу від нього нема жодного. Звертайте увагу саме на час автономної роботи і чим він більший, тим краще.

Цікаво: Названо типи людей, які полюблять смарт-годинник.

Модулі в годиннику також важливі, оскільки без них він вже не буде таким розумним. Зараз варто купувати тільки ті годинники, які підтримують NFC, Bluetooth останніх версій, GPS і звісно, що Wi-Fi.

Про датчики також не варто забувати, оскільки це додаткові можливості годинників, без яких він перетворюється в звичайний годинник з дисплеєм. В 2021-2022 році актуальним є декілька датчиків, а саме датчик прискорення, пульсометр, барометр, термометр, гіроскоп та інші додаткові, які здатні покращити досвід користування годинником.

І на кінець - зовнішній вигляд смарт-годинника та матеріали, з яких він виконаний. Багато про це писати нема сенсу, оскільки й так зрозуміло, що пластмасові годинники рідко виглядають добре, не з міцних і не водонепроникні та й якість збірки в них не на найкращому рівні. Варто дивитися в сторону тих годинників, які мають корпус з твердих матеріалів, які через декілька місяців користування не втратять свого зовнішнього і преміального вигляду.

Також нещодавно стало відомо, що смарт-годинники розпізнають Covid-19 за тиждень до появи симптомів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version