Home Новини сучасних технологій Названо два смартфони за ціною нижче 2300 грн з підтримкою NFC

Названо два смартфони за ціною нижче 2300 грн з підтримкою NFC

0

Надаєте перевагу справді бюджетним смартфонам, то зараз буде названо два смартфони за ціною нижче 2300 грн з підтримкою NFC. Одразу відмітимо, що не варто очікувати від смартфонів за такою ціною вражаючих характеристик, так як тут вони посередні, але при цьому вони досить добре справляються із своїми основними задачами.

Перший смартфон - ZTE Blade A3. Смартфон китайського виробника, який має достатньо прихильників та справді хороші відгуки користувачів. Отримав він 5,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440 х 720 пікселів. Працює смартфон на процесорі Unisoc SC9832E з 1 Гб оперативної пам’яті (так, це досить мало, але знову ж таки – ціна) та 32 Гб вбудованої пам’яті з можливістю її розширення за допомогою карти пам’яті. Операційна система - Android 9.

Основна камера також не вражає, вона лише 8-мегапіксельна. Акумулятор отримав ємність 2600 мАг. Звісно, як ми писали вище, смартфон отримав функцію NFC, а ще Bluetooth 4.2 та Wi-Fi.

Другий смартфон - VERTEX Impress Luck. Це один із найдешевших смартфонів з підтримкою NFC, при цьому він ще й компактний, так як розмір його екрану становить 5 дюймів. Роздільна здатність екрану 854 х 480 пікселів, процесор MediaTek MT6739, 1 Гб оперативної пам’яті та 8 Гб внутрішньої пам’яті.

Основна камера отримала 5-мегапіксельний датчик, а ємність акумулятора становить 2000 мАг. Операційна система - Android 8.1. Загалом, працює смартфон стабільно та непогано справляється із своїми основними функціями, хоча пам’яті хотілось би більше.

Також нещодавно було названо 3 кращі бюджетні смартфони в 2021 році, за які непотрібно даремно переплачувати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version